Mainos
Mainos
Kaikkien aikonen kosinta kansikuva

VIDEO: Kaikkien aikojen kosinta: Yllätysartisti kruunasi naisparin kosinnan

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa todistettiin herttainen kosinta, jonka kruunasi suosikkiartistin säestys.

Anne, 38, kosi elämänsä rakkautta Heidiä, 34, hellyttävästi Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa. Anne sai kosintaan apua ohjelman juontaja Olli Hermanin lisäksi, ystäviltään sekä suosikkiartisti Antti Railiolta.

Annen suunnittelema mökkikosinta oli epäonnistua viime tingassa, koska Heidi meinannut päästä työmaalta kotiin tarpeeksi ajoissa.

– Kosinta oli kariutua, koska heillä meni töissä jotkut koneet rikki. Näytti siltä, ettei hän pääse kotiin silloin perjantaina, Anne muistelee.

Onneksi kuitenkin ongelma saatiin korjattua ja Heidi pääsi kuin pääsikin kotiin sovittuun aikaan. Heidi vietti päivää kotona Annen tehdessä vielä viime hetken järjestelyjä mökillä. Pian oli kuitenkin aika käydä Heidi kotoa ja suunnata yhdessä mökille viettämään ”ystävän syntymäpäiviä”.

Salassapito aiheutti epäilyksiä

Tuliko kosinta yllätyksenä, Heidi?

– Kun Anne ilmoitti, ettei ole syntymäpäiviä, niin ihmettelin, että mitä hittoa me täällä tehdään. En meinaa millään muistaa, mitä siinä tapahtui, Heidi kertoo nauraen.

Kosinnan täytyi pysyä Heidiltä salassa aivan loppuun asti. Salassapito onnistui, mutta puhelimen piilottelu herätti kuitenkin muita epäilyksiä.

– Kun olimme Heidin kanssa matkalla sinne kosintapaikalle ja kävin soittamassa yhden puhelun, niin Heidi epäili, että soitan vielä siinä jollekin rakastajalle. Lähdettiin sinne kosintapaikalle ja kun kerroin, että en ole ollut ylitöissä. Hän ajatteli, että jätän hänet siinä sitten, Anne kertoo.

”Kosinta oli ihan kuin elokuvasta”

Kosija kuitenkin kertoi nopeasti Heidille, mistä asiassa on todella kyse ja onnen kyyneleet vierivät molempien poskilla. Heidi vastasi heti myöntävästi.

Anne paljastaakin, että ei missään vaiheessa edes ajatellut Heidin vastaavan kieltävästi. 

Annen toteuttamassa kosinnassa oli paljon pieniä ja suuria yksityiskohtia ja ne olivat Heidin mieleen.

– Kosinta oli ihan kuin elokuvasta. Anne todella ylitti itsensä, kauniisti tehty, Heidi kuvailee.

Heidin mielestä Antti Railion tunteikas kappale loi kosintaan hienon tunnelman.

Kosinnan jälkeen Heidi on edelleen ollut viikot töissä ja viikonloput perheen luona. Nyt työtilanne muuttuu kuitenkin niin, että Heidi voi viettää enemmän aikaa rakkaimpiensa luona saman katon alla. Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia teillä on?

– Nyt päästään todella viettämään sellaista tavallista arkea saman katon alla, kun Heidin työkuvio muuttui. Aloitetaan heti remonttia tekemään, Anne kertoo.

– Olisi ihana päästä jonnekin lomareissulle, Heidi lisää.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin AVAlla klo 21.00.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma nähdään tiistaisin myös klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme