Mainos
Mainos
KATASTROFIKOKKI
Mainos

Osallistu Kalamestarin kisaan ja voita Kari Aihisen loihtima illallinen!

Kuinka usein sinä syöt kalaa? Osallistu Kalamestarin-kisaan ja voita Kari Aihisen loihtima illallinen!

Kotimainen Kalamestarin tuotemerkki on takuu tuoreudesta ja herkullisuudesta. Pyyntituoreena pakastetut nahalliset kalafileet ovat sataprosenttista arjen herkkua ja juhlagourmeeta meille kaikille.

Valitsemalla Kalamestarin tuotteita ostoskoriisi, voit luottaa siihen, että ne on käsitelty, pakastettu ja pakattu hygieenisesti pyyntituoreina. Kalamestarin kalafileissä ei ole mitään ylimääräistä, ne ovat valmiita ruoanlaittoon, sataprosenttista syötävää!

Suomen Gallup Elintarviketieto Oy:n tekemän kyselyn mukaan paistettu kala on suomalaisten suosikkiruoka. Suomalaisten syövät nykyän kalaa useammin kuin viime vuosien kestosuosikkia jauhelihakastiketta. Valtion ravitsemusneuvottelukunta Evira suositteleekin syömään kalaa ainakin kaksi kertaa viikossa. 

Osallistu Kalamestarin kilpailuun ja voit voittaa Kari Aihisen loihtiman täydellisen illallisen juomineen ravintola Savoyssa kahdelle hengelle. Arvo n. 500€

Kisa on päättynyt!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme