Mainos
Mainos
KATASTROFIKOKKI

7 lapsen äiti surkeista kokkaustaidoistaan: Ei ole ikinä tarvinnut opetella

Katastrofikokki-ohjelmassa kilpaileva Mia, 37, kasvattaa 7-päistä lapsikatrasta. Ruuanlaitto ei kuitenkaan kuulu naisen vahvuuksiin, vaan perheessä syödään usein pitsaa.

Katastrofikokki-uutuusohjelmassa suosikkikokit Tomi Björck ja Kari Aihinen yhdistävät voimansa ja etsivät Suomen katastrofaalisinta kokkia.

Yksi ohjelman kilpailijoista on seitsemän lapsen äiti Mia, 37, Turusta.

– Tyttäreni ilmoitti minut mukaan ohjelmaan. He olivat äitini kanssa täyttäneet ilmoittautumislomaketta yhdessä. Taisin kyllä myös itse ilmoittaa itseni. En sitten tiedä, kuinka moni muu oli ilmoittanut minut mukaan ohjelmaan, nainen nauraa.

Mia kertoo onnistuvansa pilaamaan valmistamansa ruuat lähes poikkeuksetta.

– Kun tein ensimmäisen kerran elämässäni makkarakastiketta, niin yksikään lapsista ei tunnistanut, mitä se on. Kerran tein nakkikastiketta, siitä tuli hyytelöä. Minun täytyy pannukakkukin tehdä aina salaa, sillä se ei aina onnistu ja sitten lapset pettyvät, jos sen joutuukin heittää menemään, nainen kuvailee ruuanlaittotaitojaan.

– Usein, kun lapset näkevät, että teen ruokaa, tulevat he ilmoittamaan, etteivät aio syödä kotona tänään, hän nauraa.

Mutta kuinka seitsemän lapsen kasvattaminen onnistuu, jos ruuanlaitto ei onnistu?

– Tilaamme aika usein pitsaa, nainen paljastaa.

– Mieheni on onneksi aika hyvä kokki ja pitää ruuanlaitosta. Äitini on kokki ja hän aika usein auttelee. Minun ei oikeastaan ole ikinä tarvinnut opetella laittamaan ruokaa, hän jatkaa.

Katastrofikokki MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.05!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme