Mainos
Mainos
KATASTROFIKOKKI

Cristal Snow tylyttää Suomen huonoimpia kokkeja: En pysty syömään!

Suomen surkeimpien kokkien väsäämät hampurilaisateriat eivät maistu Cristal Snow’lle.

MTV3:n Katastrofikokki-uutuusohjelmassa Kari Aihinen ja Tomi Björck yhdistävät voimansa etsiessään Suomen huonointa kokkia.

Ohjelman neljännessä jaksossa kilpailijoiden taitoja testataan hampurilaistehtävässä, kun kilpailijoiden tehtävänä on valmistaa hampurilainen lisukkeineen. Cristal Snow’n toivo oli lisäksi saada annokseen jotain friteerattua.

Ensimmäisenä tuomareiden eteen saapuvat Cende ja Rene, joka on valmistanut hampurilaisateriansa kylkeen friteerattua kukkakaalia.

– Sanon heti ensimmäisenä, että oikeastiko, kukkakaalia? C’mon dude! Jos olisit Tampereella ja tilaisit burgerin, jonka kanssa tulisi kukkakaalia, niin mitä tekisit? Et varmana söisi, Cristal Snow tylyttää.

Annosten maisteluosuus ei myöskään onnistu kirvoittamaan kehuja suorasaniselta mieheltä.

– Ei saakeli! En pysty syömään, hän ilmoittaa.

Kari Aihinen ja Tomi Björck yrittävät luistaa kauhuannosten maistelusta, mutta Cristal Snow laittaa miehet syömään kilpailijoiden valmistamia hirveyksiä.

– Te maistatte, koska minäkin maistoin, mies komentaa.

Katso videolta Cristal Snow’n armotonta tylytystä Suomen huonoimpien kokkien aikaansaannoksista!

Katastrofikokki MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.05!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme