Mainos
Mainos
KATASTROFIKOKKI

Harmittaako pakkanen? Katso kuvat Tomi Björckin helteisestä arjesta

Julkkiskokki Tomi Björck muutti viime vuonna perheineen Australiaan. Miehen arki saa monet pakkasissa kärvistelevät suomalaiset vihreiksi kateudesta.

Katastrofikokki-sarjaa luotsaava julkkiskokki Tomi Björck yllätti viime vuonna muuttamalla vaimonsa ja perheen kahden pienen lapsen kanssa Sydneyyn, Australiaan. 

– Nyt pääsemme surffaamaan hyvin paljon enemmän! Olemme maailman kansalaisia ja tropiikin hedelmiä, ja pojat ovat viettäneet varmasti yhtä paljon aikaa ulkomailla kuin Suomessakin, hän iloitsi lokakuussa.

Instagramin perusteella Björckin arki uudessa kotimaassa on ollut juuri sellaista, kuin mies odottikin.

Tällä viikolla mies poseerasi leveän hymyn kera kertoen saaneensa juuri aamusurffauksen tehtyä.

Australiassa ei myöskään tarvitse usein palella – lämpötilat kun ovat viime aikoina huidelleet varsin korkeissa lukemissa, jopa 40 asteen tuntumassa.

Myös pojat Joakim ja Oliver ovat päässeet rantaleikkien makuun.

Ammattiaansaan Björck ei ole unohtanut, vaan monet paikalliset ravintolat ovat päässeet kokkitähden testiin. Mies vihjasi jo aiemmin aikovansa kenties ulottaa kokkibisneksensä Australiaan asti.

Myös uusia ravintolakuviota on luvassa, kun Björckin maailmanvalloitus leviää Australiaan asti.

– En osaa tehdä mitään muuta kuin perustaa ravintoloita ja tehdä ruokaa. Varmastikin jotain siihen liittyvää on luvassa, mies sanoi syksyllä. 

Katastrofikokki alkaa MTV3-kanavalla torstaina 17.3.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme