Mainos
Mainos
KATASTROFIKOKKI

Huippukokit paljastavat pahimmat keittiömokansa – sekoilua blenderin kanssa

Katastrofikokki-ohjelmaa luotsaavat Tomi Björck ja Kari AIhinen paljastavat kamalimmat keittiömokansa.

Katastrofikokki-uutuusohjelmassa rakastettu kokkikaksikko Kari Aihinen ja Tomi Björck yhdistävät voimansa etsiessään Suomen huonointa kokkia.

Mutta mitkä ovat miesten omat, kaikkien aikojen kamalimmat kokkimokat?

– Otin blenderin ja tein siinä sellaista vihreää pyreetä. Heitin läppää, niin kuin aina heitän vähän tarinaa, naureskelin ja yhtäkkiä lusikka tippuu sinne blenderiin, kurkkaan sinne, kun sieltä lentää lusikka kattoon ja vihreä pyree osittain minun naamaani ja osittain kattoon, Tomi Björck muistelee.

– Keittiömestari katsoo minua ja sanoo ’Tomi, you are very busy now’. Tuli vähän kiire siivota keittiö, oma naama ja tehdä se pyree, koska lounaaseen oli 10 minuuttia aikaa, mies naureskelee.

Myös Kari Aihisen pahin keittiömoka liittyy tehosekoittimen käyttöön:

– Aloin tehdä pekonipyreetä ja se blenderin muovinen kansiosa oli siellä sisällä. Ei antanut ylpeys myöden, että olin myöntänyt, että se muovikorkkihan siellä pyöri, vaan yritin selittää, että pekonissa oli vain vähän rustoja, keittiömestari kertoo.

– Sanoin vain, että kyllä pappa tietää, mitä tekee, mutta totuus oli se, että pyree sekä blenderi menivät uusiksi. Kokkien pääsääntö on: kokki ei ikinä myönnä mitään, mies heittää. 

Katso videolta Kapen ja Tomin muisteluita!

Katastrofikokki MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.05!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme