Mainos
Mainos
KATASTROFIKOKKI

Huippukokit uutuussarjan kuvauksissa: Ruuat ovat olleet katastrofaalisia

Juontaja-tuomarikaksikko Tomi Björck ja Kari Aihinen eivät ainakaan pääseet lihomaan Katarstrofikokki-ohjelman kuvauksissa. 

Suosikkikokit Tomi Björck ja Kari Aihinen yhdistävät voimansa ja luotsaavat pilke silmäkulmassa MTV3:n Katastrofikokki-uutuusohjelmaa.

Vaarallisilta tilanteilta ei luonnollisesti voi välttyä, kun ohjelmassa etsitään Suomen katastrofaalisinta kotikokkia.

– Ei voi sanoa, että olisi tylsää katsella hyviä kokkeja, mutta se on erilaista: he hallitsevat kaikki tilanteet. Näiden kokkaajien katselu on hyvin erilaista, ja mitä vain voi tapahtua, Tomi Björck kuvailee kilpailijoita.

– Yllätystilanteita tulee niin paljon enemmän, sillä nämä ihmiset eivät ole tottuneet tekemään ruokaa, vaan ovat lämmittäneet ateriansa mikrossa, hän jatkaa.

Kaksikolle selvisi hyvin nopeasti kuvausten alettua, että ohjelman kokit ihan aidon oikeasti ovat surkeita.

– Ei tämä ole pelleilyä. Se on tullut selväksi, että kilpailijat ovat oikeasti huonoja. Kyllä he ihan tosissaan yrittävät, mutta heillä vain ei ole kykyjä, Björck arvioi.

– Toisaalta, ohjelman nimi on Katastrofikokki. Enemmän olisin yllättynyt siitä, jos joku olisi osannutkin jotain kuin siitä, kuinka huonoja kilpailijat ovat, Kari Aihinen huomauttaa.

Ensimmäisten kuvauspäivien aikana juontaja-tuomarikaksikko saikin oppia, että tämän ohjelman kuvauksissa ei ainakaan pääse herkuttelemaan.

– Dieetti toimii tosi hyvin, sillä ruuat ovat olleet katastrofaalisia! Olemme pyytäneet kilpailijoita tekemään parhaansa, mutta emme ole toistaiseksi saaneet ihan hirveästi syödäksemme, Björck nauraa.

Tuomari-juontajakaksikko onkin useaan otteeseen joutunut myöntämään elävänsä täysin erilaisessa maailmassa kilpailijoiden kanssa.

– Olen useaan otteeseen ihmetellyt, että onko näin huonoja kokkeja oikeasti olemassa! Hakemuksia tuli ohjelmaan seitsemisen sataa, se kertoo siitä, että tällaisia kokkeja oikeasti on tosi paljon, Tomi järkeilee.  

Kari Aihinen veikkaa, että ohjelmassa on hittipotentiaalia: ihmisiä kiinnostaa tirkistellä toisten puutteita.

– Jengi haluaa katsoa, kuinka huonoja nämä kokit oikeasti voivat olla, keittiömestari miettii.

– Ja ehkä ihmiset voivat samaistua kilpailijoihin paremmin kuin jossain toisessa formaatissa, jossa etsitään sitä parasta kokkia, Björck komppaa. 

Katastrofikokki MTV3-kanavalla 17.3. alkaen! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme