Mainos
Mainos
KATASTROFIKOKKI

Kari Aihinen ja Tomi Björck etsivät katastrofikokkia: ”Mitään ei tarvitse osata”

Kari Aihinen ja Tomi Björck etsivät Suomen surkeinta ruuanlaittajaa uutuussarjassa Katastrofikokki. Mutta millaisia hakijoita parivaljakko toivoo mukaan?

Suosikkikokit Kari Aihinen ja Tomi Björck nähdään yhteisessä ruokaohjelmassa MTV3-kanavalla, kun kaksikko yhdistää voimansa Suomen huonoimman ruuanlaittajan etsimisessä.

Molemmat odottavat uutta ohjelmaa innolla ja jännittävät, millaisia kokkeja ohjelmaan valikoituu.

– Uskon, että tulee hauska ohjelma ja uskon, että minä ja Björck vetonauloina saamme ihmisiä myös hakemaan mukaan.

Kari Aihinen kertoo odottavansa kilpailijoilta ennen kaikkea asennetta,

– Minulle ei ole väliä, millaisia ihmisiä hakee mukaan, olivatpa he lyhyitä tai pitkiä, tyttöjä tai poikia tai mustia tai valkoisia, kunhan he tulevat paikalle täysillä. Sinne päin -ihmiset, älkää hakeko ohjelmaan, Aihinen toteaa.

– Mitään ei tarvitse osata, mutta silmien pitää kiilua ja pulssin lyödä kovaa, hän jatkaa.

Hyväkään annos ei onnistu vakuuttamaan keittiömestaria, jollei se ole intohimolla tehty.

– Vaikka olisi kuinka hyvä pihvi, minulta ei saa irtopisteitä, jos ei se ole intohimolla tehty. Annan ennemmin kärähtäneelle läskisoosille enemmän pisteitä, jos näen, että siihen on annettu verta hikeä ja kyyneleitä.

– Uskon ja tiedän, että ajattelemme Tomin kanssa samalla tavalla ruuasta ja ruuan oikeellisuudesta. Huonoa ruokaa ei ole olemassakaan, on vain huonosti tehtyä ruokaa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme