Mainos
Mainos
KATASTROFIKOKKI

Kari Aihinen ja Tomi Björck uutuussarjan vetonauloina: "Olemme vallaton parivaljakko"

Kari Aihinen ja Tomi Björck yhdistävät voimansa MTV3:n uutuussarjassa katastrofikokit.

Huippukokit Kari Aihinen ja Tomi Björck nähdään ensimmäistä kertaa yhteisessä ohjelmassa, kun Katastrofikokki alkaa MTV3-kanavalla keväällä. 

– Olen äärimmäisen odottavalla kannalla. Vihdoin ja viimein pääsemme herra Björckin kanssa samalle kanavalle ja samaan ohjelmaan, Kari Aihinen intoilee.

Samoilla linjoilla on Tomi Björck:

– Odotan ohjelmaa todella innoissani. Rakastan tehdä ohjelmia, joissa ei paineta otsa rypyssä, vaan osataan nauttia kilpailusta, kokemuksesta ja pidetään hauskaa samalla, kun mahdollisesti opitaankin jotain.

Kaksikko veikkaa, että kun heidät päästetään vauhtiin, tulee lopputulos olemaan täynnä energiaa.

– Luulen, että olemme aika vallaton parivaljakko, ja kumpikin meistä edustaa jonkinnäköistä ad/hd-kulttuuria. Se on menoa sitten, Aihinen povaa.

– Voi ohjaajaparkaa! Jos hän pystyy pitämään meidät aisoissa, tarjoan kyllä jonkunnäköisen dinnerin, hän nauraa.

"Meille muodostui isoveli-pikkuvelijuttu"

Aihisen ja Björckin yhteinen menneisyys kulkee yli 10 vuoden päähän, jolloin molemmat työskentelivät huippuravintola Chez Dominiquessa.

– Olin Chez Dominiquessa keittiömestarina, kun Tomi tuli takaisin Suomeen Lontoosta 2003. Meille muodostui isoveli-pikkuvelijuttu ja koen Björckiä kohtaan suurta arvostusta ja kunnioitusta, vaikka hän onkin minua paljon nuorempi, Aihinen kuvailee.

– Vaikka olemmekin frendejä, meillä on suuri ammatillinen kunnioitus toisiamme kohtaan. Tomi on omalla duunillaan ja esimerkillään tehnyt valtavan duunin. Hän on mahtava jätkä, tyylilleen uskollinen, rehellinen ja avoin poika.

Arvostus onkin molemminpuolista:

– Kape on minulle kuin isobroidi, jota minulla ei ole ollut. Diggaan Kapen särmästä ja hulluttelevasta tyylistä. Hän on hieno ihminen, ja arvostan häntä paljon myös ammatillisesti, Björck kertoo. 

Katastrofikokki MTV3-kanavalla keväällä 2016!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme