Mainos
Mainos
KATASTROFIKOKKI

Katastrofikokki-kilpailija surkeista taidoistaan: ”Ei tarvitse naista pyytää illalliselle”

Katastrofikokki-ohjelmassa kilpaileva Rene, 20, elää mieluusti valmisruualla. Treffeillekin mies tilaa ruuat mieluummin valmiina.

Katastrofikokki-uutuusohjelmassa suosikkikokit Tomi Björck ja Kari Aihinen yhdistävät voimansa ja etsivät Suomen katastrofaalisinta kokkia.

Yksi ohjelman kilpailijoista on Rene, 20, jonka ruuanlaittotottumukset ovat yleinen vitsi kaveripiirissä.

– Olen tiukasti valmisruuan ystävä. Minun ei tee mieli laittaa ruokaa, sillä en jaksa siivota jälkiä. Kävelen mieluummin pitseriaan hakemaan ruokaa, että saan syötyä, nuori mies kuvailee.

– Olen sen verran huono kokki, ettei tarvitse naista pyytää minun kokkaamalleni illalliselle. Naiset aina tykkäävät, jos mies kokkaa, mutta se ei kuulu minun vahvuuksiini. Voin aina tilata ne ruuat valmiina, hän nauraa.

Miehen kaikkien aikojen kammottavin kokkausmuisto liittyy niinkin yksinkertaiseen toimenpiteeseen kuin jauhelihan sulattamiseen.

– Äiti käski laittaa jäisen jauhelihan mikroon, että se sulaisi siellä. No, minähän laitoin koko paketin sinne ja annoin sen olla siellä sellaiset kuutisen minuuttia. Jauheliha alkoi jo kypsyä mikrossa ja lopulta muovi suli siihen ympärille. Lopputuloksena oli muovinen jauhelihapulla, ja äiti ei ollut kovinkaan tyytyväinen, Rene muistelee.

Katastrofikokki-ohjelman kuvauksista nuorelle miehelle on jäänyt kilpailijoiden kesken vallinnut leikkimielinen kilpailuasenne.

– Meillä oli kakkukestit ja teimme Tiian kanssa kinuskikakkua. Meillä oli ollut siinä riitaa aiemmin ja siinä kokkaillessa meille tuli pientä sanaharkkaa siinä keittiössä. Lopulta Tiia kaatoi nonparellit minun kenkääni. Sille naurettiin pitkään, mies muistelee. 

Katastrofikokki MTV3-kanavalla 17.3. alkaen! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme