Mainos
Mainos
KATASTROFIKOKKI

Katastrofikokki-kilpailijan keittiömokalla kohtalokkaat seuraukset – palokunta hälytettiin paikalle

Katastrofikokki-ohjelmassa kilpaileva Cende on saanut kokkailuillaan palokunnankin paikalle.

Katastrofikokki-uutuusohjelmassa suosikkikokit Tomi Björck ja Kari Aihinen yhdistävät voimansa ja etsivät Suomen katastrofaalisinta kokkia.

Yksi ohjelman kilpailijoista on eläkeläinen Cende, 63, Helsingistä, joka ilmoitettiin mukaan ohjelmaan mieheltä itseltään salaa.

– Avovaimo oli ilmoittanut minut salaa ohjelmaan! Hän on 10 vuotta katsellut minun puuhiani keittiössä ja ilmeisesti hänelle nyt sitten riitti. En kylläkään itse ollut ajatellut olevani ihan niin surkea, Cende miettii.

– Kun minulle soitettiin tuotantoyhtiöstä, että tulisinko koekuvauksiin, mietin, että kuka kaveri nyt tekee pilaa minulle. Olen itsekin kova vitsailemaan, ja pilapuheluita tulee vähän väliä. Mutta tämä olikin täyttä totta, mies naureskelee.

Osallistumista ei kuitenkaan tarvinnut miettiä kahta kertaa.

– Menetin aikoinaan syöksylaskukilpailussa hajuaistini, ja sitä myötä makuaistikin on mitä on. Se on vähentänyt mielenkiintoa ruokaa kohtaan, Cende kertoo.

– Mutta olen eläkkeellä ja ajattelin, että ilman muuta lähden mukaan, hän jatkaa.

Mutta millaisia keittiökommelluksia löytyy Cenden kokkaushistoriasta?

– Tein kerran ruokaa, johon tarvittiin kuumennettua öljyä. Päätin yhdistää öljypullojen loput ja laitoin samaan kattilaan kuumenemaan oliiviöljyä ja rapsiöljyä. Siitähän seurasi se, että koko kattila leimahti tuleen.

– Vein savuavan kattilan parvekkeelle, ja joku naapuri oli hetkessä ehtinyt soittaa palokunnan paikalle. Minä yritin huudella, että ei tarvitse tulla, ei tässä mitään ja heittelin vilttiä kattilan päälle. Kyllä sieltä lopulta yksi palomies tuli tarkistamaan tilanteen, ja tilanteesta selvittiin lopulta säikähdyksellä.

Tutustu Cendeen videolla! 

Katastrofikokki MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.05!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme