Mainos
Mainos

Anu Weissmann, 37, Pieksämäki

Faktat:

• bravuuri: voileipäkakut
• lempiraaka-aine: rahkat ja tuorejuustot

Pieksämäkeläinen Anu on ammatiltaan luokanopettaja ja nykyään hän opettaa samassa alakoulussa missä itsekin opiskeli lapsena. Anu muistelee, että hänen lapsuudenkodissaan isä oli se, joka leipoi ja isältä onkin periytynyt monia reseptejä hänelle. Anun omaan perheeseen kuuluu aviomies ja kaksi lasta sekä cockerspanielin pentu.

Anun mielestä hektisen arjen vastapainona sähly- ja joogaharrastuksen lisäksi leivonta on paras tapa rentoutua. Kiireisen työpäivän jälkeen on ihana käyttää omaa luovuuttaan ja kokeilla rajojaan uusien reseptien parissa. Innostus leipomiseen on alkanut aikoinaan kotitaloustunneilta ja esikoisen syntymän jälkeen leipominen on vain lisääntynyt. Anu nauraakin, että hän leipoo oikeastaan ihan kenelle vain ja muun muassa naapurit ovat tottuneet jatkuvaan voileipäkakku- ja leivostarjoiluun. Anun yhtenä haaveena on myös oman kahvilan perustaminen Pieksämäelle.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme