Mainos
Mainos

Heidi Pulkkinen, 28, Tampere

Faktat:

• bravuuri: juustokakut
• lempiraaka-aine: vanilja

Tamperelainen 28-vuotias Heidi työskentelee ompelijana sekä myyjänä juhlapukuliikkeessä. Mummon keittiö tuli tutuksi Heidille jo lapsena ja edelleen jos jokin resepti askarruttaa, on mummo ensimmäinen kenelle Heidi soittaa.

Heidin kodin kaapit ovat pullollaan ruokalehtiä, joita Heidi keräilee. Työn alla on leikekirja, johon hän kerää talteen mielenkiintoisia reseptejä elämän varrelta. Sähäkkä nainen pitää itseänsä ”freestyle-leipurina”, joka kokeilee ja kehittelee uusia ideoita jatkuvasti. Kuntosalin ja askartelun lisäksi leivonta on hyvä tapa rentoutua. Itse tekemien leivosten tarjoaminen on myös hyvä tapa osoittaa lähipiirille, että välittää heistä. Kotona leivonnaiset maistuvat poikaystävälle sekä välillä myös kahdeksanvuotiaalle Kisu-nimiselle kissalle. Heidin ystäväpiiriin kuuluu myös paljon ruoka-aineallergisia, joten esimerkiksi gluteenittomat piirakat sujuvat häneltä käden käänteessä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme