Mainos
Mainos

Irma Kärhä, 51, Vantaa

Faktat:

• bravuuri: täytekakut ja pulla
• lempiraaka-aine: passionpyree

51-vuotias Vantaalla asuva Irma (kotoisin Kuusankoskelta) yllättää usein työkaverinsa itse tekemillään leivoksilla. Irma sanookin, että päivässä ehtii hyvin leipoa useammankin kerran; aamulla ja iltapäivällä. Pankkialalla erilaisten projektien parissa työskentelevä Irma saa energiaa tanssimisesta ja aina kun tanssilta ehtii, testailee nainen uusia reseptejä keittiössään.

Irman perheeseen kuuluu aviomies ja kolme poikaa, joista kaksi nuorempaa asuu vielä kotona. Kotona ollaankin totuttu siihen, että siellä odottaa aina äidin tekemiä leivonnaisia. Irmalta onnistuvat niin suolaiset kuin makeatkin leivonnaiset, mutta esimerkiksi valkosuklaajuustokakku vadelmakastikkeella on ollut varsinainen menestys tuttavapiirissä. Irma lukee paljon leivontabloggareiden kirjoituksia ja erilaisia leivontaniksejä on opeteltu myös nettivideoiden avulla. Virkeä nainen haaveilee perustavansa vielä jonain päivänä kahvila-konditorian, jossa hän saisi päivät pitkät valmistaa pullia ja tilauskakkuja asiakkailleen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme