Mainos
Mainos

Janne Kujala, 18, Kouvola

Faktat:

• bravuuri: cupcakes
• lempiraaka-aine: voi & sokeri

18-vuotias Janne on alkujaan kotoisin idyllisestä Elimäeltä, mutta merkonomiopiskelujen perässä hän on sittemmin muuttanut Kouvolaan. Janne innostui leipomisesta yläasteen kotitaloustunneilla ja viime vuosina innostus on vain kasvanut. Eri raaka-aineiden sekoittaminen ja itse tekeminen on Jannen mielestä vapauttavaa, siinä unohtuvat arjen asiat. Parasta leipomisessa on kuitenkin lopputuloksen näkeminen ja hyvän palautteen saaminen. Perusreseptit taittuvat usein uusiin versioihin ja näin ystävät ja sukulaiset saavat herkullisia leivoksia maisteltavakseen.

Janne tykkää luonnossa liikkumisesta ja toisinaan hän unelmoikin kodista maaseudun rauhassa. Onneksi Kouvolasta ei ole pitkä matka tutuille lapsuusmaisemien lenkkipoluille, joissa Janne tykkää ulkoiluttaa koiraansa Kaapoa. Valokuvausta harrastava nuori mies myös usein kuvaa luontoa ja tietenkin leivonnaisia, joita löytyy Jannen omasta blogista. Tulevaisuudessa Janne aikoo matkustella ja tietenkin kehittää leivontataitojaan entisestään.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme