Mainos
Mainos

Liisa Westerberg, 28, Helsinki

Faktat:

• bravuuri: pulla
• lempiraaka-aine: sitruuna ja lakritsi

28-vuotias helsinkiläinen perheenäiti Liisa leipoo aina kun ehtii. Biologiaa sekä maantietoa työkseen opettavan naisen perheeseen kuuluu aviomies ja kaksi pientä lasta. Liisan arjen täyttää tällä hetkellä kotona lasten kanssa puuhastelu. Leipominen on kivaa yhdessä tekemistä, mutta yleensä kun lapset on laitettu nukkumaan, testailee Liisa vielä uusia reseptejä keittiössä tai kuvaa vastavalmistuneita leivonnaisia blogiinsa.

Liisa kokee olevansa ronski leipoja, jolle esimerkiksi pienten koristeiden tekeminen ei ole mieleisintä hommaa. Kilpailunhalua naiselta kuitenkin löytyy sen verran, että jos jokin asia ei heti luonnistu, sitä treenataan kunnes se sujuu. Leivonnan lisäksi Liisa treenaa triathlonia varten. Liisa kertoo olevansa varsinainen haaveilija ja hän unelmoi muun muassa omasta sisustuskahvilasta, jossa hän voisi myydä itsetehtyjä leivoksia ja kauniita keittiötarvikkeita.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme