Mainos
Mainos

Maria Kuivinen, 36, Vantaa

Faktat:

• bravuuri: sacherkakku
• lempiraaka-aine: suklaa

Vantaalla asuvan 36-vuotiaan Marian juuret tulevat myös Pohjanmaalta. Kiinteistövälittäjänä työskentelevän naisen perheeseen kuuluu aviomies, 3-vuotias poika sekä puolitoistavuotiaat kaksoispojat. Maria tunnustautuu auttamattomaksi herkkusuuksi ja siitä on myös leivontainnostus lähtöisin. Marian sacherkakusta onkin tullut lähipiirin toivoma tuliainen ja aviomiehen mielestä se on jopa parempaa kuin mitä kakun kotikaupungista Wienistä löytyy.

Vaikka kiireisellä uranaisella riittääkin tekemistä työn, kodin ja harrastusten parissa, löytyy leipomiselle kuitenkin aina jostain aikaa. Marian rakas harrastus on klassinen laulu, jonka parissa nainen myös työskenteli aikaisemmin. Naisella on myös oma blogi, jonne hän alkoi keräämään reseptejä vanhan reseptikirjan alkaessa hajota. Viime vuonna Maria julkaisi blogissaan joulukalenterin, jossa  hän jokaisena päivänä julkaisi yhden joulureseptin. Haaveena olisikin painattaa noista jouluresepteistä kirja.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme