Mainos
Mainos

Tiia Juvani, 26, Vantaa

Faktat:

• bravuuri: kolmikerroksinen suklaajuustokakku
• lempiraaka-aine: suklaa

Vantaalainen 26-vuotias Tiia työskentelee vaatekaupassa tiiminvetäjänä ja on vastuussa muun muassa vaatteiden esillepanosta. Visuaalisuus onkin tärkeässä roolissa myös leivonnassa. Vaikka Tiia on leiponut tavalla tai toisella koko elämänsä ajan, suurempi innostus alkoi naisen mukaan neljä vuotta sitten. Salilla käymisen ja lenkkeilyn ohella Tiia rakastaa tehdä kakkuja, joissa on erivärisiä kerroksia, herkullisia makuja ja spontaaneja koristeluja. Nyt näille herkkukakuille on syntynyt jo oma tilaajakunta ystävistä ja sukulaisista. Jossain on aina juhlat tai illanistujaiset, johon Tiian leivonnaisia kaivataan.

Tiian motto “elämyksiä elämään” on saanut naisen rohkeasti tavoittelemaan unelmiaan ja esimerkiksi kisaan hakeminen oli yksi hänen haaveistaan. Tiia on myös lyönyt kättä päälle, että kymmenen vuoden päästä Helsingistä löytyisi hänen perustamansa kahvila, jossa jokainen asiakas voisi löytää itselleen sopivan kakkupalan. Yksi asia Tiiaa tosin mietityttää - mikä nimeksi hänen omalle leivontablogilleen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme