Mainos
Mainos

Ulla Koski, 28, Turku

• bravuuri: porkkanapiirakka
• lempiraaka-aine: kanalan tuoreet kananmunat

Seinäjoelta kotoisin oleva 28-vuotias Ulla muistelee leiponeensa aina. Pohjalaiseen tapaan aamulla herättiin aikaisin leipomaan äidin ja isoäidin kanssa. Ulla muistaa hetken, kun lapsuuden kotiin tuli yleiskone. Nuorena tyttönä hän säikähti, että kone syrjäyttää hänet äidin keittiöapulaisena toimimisesta. Pian yleiskoneesta tuli kuitenkin oiva apuri myös Ullalle.

Myöhemmin elämä on vienyt Ullaa niin töiden kuin opiskelujen perässä kaupungista toiseen. Viimeiset kaksi vuotta Ulla on asunut Turussa, jossa hän viimeistelee opiskelujaan ruotsinkielenopettajaksi. Ullan omin sanoin leipominen on harrastus, stressinlievittäjä, vapaapäivien piristys, iltojen ilo ja jokaisen päivän piriste. Maaseudulta kotoisin oleva Ulla on tottunut siihen, että vieraille tulee olla tarjottavaa ja niinpä lyhyellä varoitusajallakin saapuville vieraille löytyy aina herkkuja tarjottavaksi. Ja jos kiireessä viimeistely ei mene aina ihan niin kuin pitäisi, on hän onneksi mestari soveltamaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme