Mainos
Mainos

2. jakso: Focaccia

Koko Suomi leipoo -sarjan toisessa jaksossa teknisessä tehtävässä leivottiin focacciaa.

Focaccia:

40 g hiivaa
2 tl suolaa
3,5 dl vettä (kädenlämpöistä)
7 dl vehnäjauhoja
0,5 dl oliiviöljyä
kirsikkatomaatteja
rosmariinia
hiutalesuolaa

Sekoita kuivat aineet keskenään. Murenna hiiva joukkoon. Lisää öljy ja vesi. Vaivaa taikinaa noin 10 minuuttia. Peitä taikina ja anna kohota 20 minuuttia. Muotoile taikina öljyttyyn vuokaan litteäksi levyksi. Peitä ja anna kohota vielä 15 minuuttia. Koristele tomaateilla, rosmariinilla ja suolalla. Paista 210 asteessa. Voitele kuumana öljyllä. Leikkaa paloiksi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme