Mainos

2. jakso: Focaccia

Koko Suomi leipoo -sarjan toisessa jaksossa teknisessä tehtävässä leivottiin focacciaa.

Focaccia:

40 g hiivaa
2 tl suolaa
3,5 dl vettä (kädenlämpöistä)
7 dl vehnäjauhoja
0,5 dl oliiviöljyä
kirsikkatomaatteja
rosmariinia
hiutalesuolaa

Sekoita kuivat aineet keskenään. Murenna hiiva joukkoon. Lisää öljy ja vesi. Vaivaa taikinaa noin 10 minuuttia. Peitä taikina ja anna kohota 20 minuuttia. Muotoile taikina öljyttyyn vuokaan litteäksi levyksi. Peitä ja anna kohota vielä 15 minuuttia. Koristele tomaateilla, rosmariinilla ja suolalla. Paista 210 asteessa. Voitele kuumana öljyllä. Leikkaa paloiksi.

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot