Mainos
Mainos

5. jakso: Lorin gluteeniton jalapeno-pekonimaissileipä

Koko Suomi leipoo -ohjelman viidennessä jaksossa Lorin gluteenittomat piiraat olivat muffinsin mallisia.

Piiraat:

2,5 dl gluteenitonta jauhoa
3 tl leivinjauhe
1/2 tl suola
1/2 tl ruokasooda
1,5 dl polenta
1 kevät sipuli pieneksi leikattuna
1 pkt pekoni, rapeaksi paistettu sekä jäähtynyt
1,5 dl makeaa purkkimaissi (ei pakastemaissia, ilman nestettä)
4 punaiset chilit, leikattuna renkaiksi
70 g voi sulaa
1 rkl vaahterasiirappia
2 kananmunaa
2 dl maitoa

Täyte:

1 prk Philadelphia cream cheese
1 prk jalapenoviipaleita
1 prk makeaa purkkimaissia

Sekoita yhteen.

Sekoita kuivat aineet yhteen.

Lisää sulatettu voi, sipulit, pekonit, kananmunat ja maito yhteen ja sekoita kuiviin aineisiin.

Kaada suorakaiteiseen vuokaan tai muffinsi vuokiin ja koristele jalopeno viipaleilla.

Paista uunissa 180C, 20-30 minuuttia. (Kakkuvuoassa vaatii enemmän aikaa) Tarjoa täyteen kanssa.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme