Mainos
Mainos

Cookies 'n' cream -kääretorttu

Tällä reseptillä valmistat Marion Cookies 'n' cream -kääretorttu.

Kääretorttu pohja:

4 munaa

1.5dl sokeria

1dl vehnäjauhoja

3/4dl perunajauhoja

½dl kaakaojauhetta

1.5tl leivinjauhetta

1tl vaniljasokeria

1rkl voita

2rkl sokeria

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Siivilöi joukkoon keskenään sekoitut loput kuivat aineet. Kääntele varovasti. Voitele leivinpaperi voilla. Paista uunin keskitasolla 9-11min 200-asteessa. Kumoa pohja sokerilla ripotellun leivinpaperin päälle. Kostuta tortun pohjassa oleva leivinpaperi, jotta se irtoaisi.

Cookies n cream täyte:

200g maustamatonta rahkaa

1.5dl kuohukermaa

200g valkosuklaata

3 liivatelehteä

250g oreokeksejä

½dl limonadia

Laita liivatteet likoamaan. Vatkaa kerma jämäkäksi vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa välillä sekoitellen. Sekoita suklaasula ja rahka keskenään. Yhdistä seos kermavaahdon kanssa. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois, sekoita ne kiehutettuun limonadiin. Sekoita liivateseos täytteen kanssa. Lisää murskatut oreot. Laita täyte pakastimeen/jääkaappiin asettumaan.

Ganache:

150g tummaa suklaata

150g kuohukermaa

Rouhi suklaa. Kuumenna kerma, älä kiehuta. Kaada kerma suklaarouheen päälle. Odota 10s, sekoita ganacheksi. Jäähdytä tarvittaessa ja levitä kääretortun päälle. 

4 munaa

1.5dl sokeria

1dl vehnäjauhoja

3/4dl perunajauhoja

½dl kaakaojauhetta

1.5tl leivinjauhetta

1tl vaniljasokeria

1rkl voita

2rkl sokeria

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Siivilöi joukkoon keskenään sekoitut loput kuivat aineet. Kääntele varovasti. Voitele leivinpaperi voilla. Paista uunin keskitasolla 9-11min 200-asteessa. Kumoa pohja sokerilla ripotellun leivinpaperin päälle. Kostuta tortun pohjassa oleva leivinpaperi, jotta se irtoaisi.

Cookies n cream täyte:

200g maustamatonta rahkaa

1.5dl kuohukermaa

200g valkosuklaata

3 liivatelehteä

250g oreokeksejä

½dl limonadia

Laita liivatteet likoamaan. Vatkaa kerma jämäkäksi vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa välillä sekoitellen. Sekoita suklaasula ja rahka keskenään. Yhdistä seos kermavaahdon kanssa. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois, sekoita ne kiehutettuun limonadiin. Sekoita liivateseos täytteen kanssa. Lisää murskatut oreot. Laita täyte pakastimeen/jääkaappiin asettumaan.

Ganache:

150g tummaa suklaata

150g kuohukermaa

Rouhi suklaa. Kuumenna kerma, älä kiehuta. Kaada kerma suklaarouheen päälle. Odota 10s, sekoita ganacheksi. Jäähdytä tarvittaessa ja levitä kääretortun päälle.

Kreemi:

70g voita

150g tomusokeria

3rkl kaakaojauhetta

5kpl oreokeksejä

Vatkaa voi kuohkeaksi. Lisää tomusokeri ja vatkaa pari minuuttia. Lisää kaakaojauhe. Pursota kääretortun päälle. Pilko oreot kahtia. Asettele ne pursotuksen viereen.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme