Mainos
Mainos

Joulujakso: Marian rukiiset savuporokarjalanpiirakat

Koko Suomi leipoo -ohjelman joulujaksossa Maria valmisti savupororiisipiirakoita.

Pohjataikina:

4 dl vettä
8 dl ruisjauhoja (tai 7 dl)
2 dl vehnäjauhoja (tai 3 dl)
3 tl suolaa

Puuro:

4 dl vettä
4 dl puuroriisiä
2 l maitoa
3 tl suolaa
1 pkt savuporosulatejuustoa

Ohje:

1. Valmista puuro:
Laita vesi kiehumaan ja lisää kiehuvaan veteen riisit.
Lisää maito kun riisit ovat hieman turvonneet ja vesi kiehunut.
Keitä puuro valmiiksi ja lisää lopuksi suola ja sulatejuusto paloina ja sekoita, kunnes puuroseos on tasaista.
2. Valmista pohjataikina
Sekoita taikinan ainekset keskenään.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme