Mainos
Mainos

Sannan modernisoitu marjakermakakku japanilaiseen tyyliin

Sannan ohje on japanilainen mansikkakakku (Hirokazu Kamijukkoku).

Pohja:

100g vehnäjauhoja

25g maizenaa

15g suolatonta voita

Sulata voi, vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhot munavaahtoon siivilän läpi ja lopuksi voisula. Paista halkaisijaltaan 20cm vuoassa, 175 asteessa noin 25 minuuttia. Jäähdytä kakku, leikkaa pohja kahteen osaan, kostuta rommisiirapilla, täytä kokonaisilla mansikoilla ja vaniljakermalla.

Rommisiirappi:

1dl vettä

100g sokeria

1rkl rommia (tai esanssia)

kiehauta ainekset kattilassa, kunnes seos tiivistyy siirappimaiseksi.

Vaniljakerma:

8dl kuohukermaa

100g tomusokeria

Bourbon vaniljaa

Vaahdota ja mausta kerma, upota kerma täytteeseen kokonaisia mansikoita, puolet vaniljakermasta kakun sisään ja loput kuorrutteeksi.

500g Kokonaisia, tuoreita mansikoita – väliin ja koristeeksi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme