Mainos
Mainos

Anne Kukkohovi jatkaa suosikkiohjelman juontajana: "Olen leivontahäirikkö"

Anne Kukkohovi jatkaa suositun Koko Suomi Leipoo -ohjelman juontajana. 

Juontaja Anne Kukkohovi luotsaa MTV3-kanavalla ensi syksynä alkavan Koko Suomi leipoo -ohjelman kolmatta kautta. Sarjaa aletaan kuvata keskikesällä. Kukkohovi on innoissaan tutusta pestistä.

– Jatkuva leivonnaisten tuoksu saa koko työryhmän hullaantumaan. Roolini on olla leipureiden tukena ja turvana. En arvostele ketään, Kukkohovi sanoo. 

Hän ei itse tunnustaudu leivonnan ystävksi. Sen vuoksi hän ihmettelikin aluksi, miksi juuri hänet haluttiin juontamaan ohjelmaa. 

– Kun minulle soitettiin ensimmäisen kerran ja pyydettiin mukaan ohjelmaan, kysyin, että olettekohan te soittaneet ihan oikealle henkilölle. Ajattelin, että nyt on varmasti käynyt joku väärinkäsitys, sillä minä en tiedä leipomisesta juurikaan mitään. Mutta se onkin se juttu. Minun tehtäväni on kysellä vähän tyhmiäkin kysymyksiä ja sekoittaa hieman pakkaa. Olen leivontahärikkö, Kukkohovi nauraa.

Ikäisekseen huippukunnossa oleva Kukkohovi kertoo, että hän ei harrasta herkkulakkoja. Hän maistaa mielellään leivonnaisia, kunhan hänen ei itse tarvitse tarttua sähkövatkaimeen. 

– Leipominen on joka vuosi trendikkäämpää. Itse en juurikaan leivo, mutta aviomieheeni on purrut leivontakärpänen. Hän tykkää perehtyä eri leivontatekniikohin ja hioa niitä aivan huippuunsa. Minä kyllä maistelen niitä sitten mielelläni. 

Herkkuövereihin hän sortuu vain harvoin, mutta iltapäiväkahvin kanssa hän syö mielellään suklaapalan jos toisenkin. Linjoistaan hän pitää huolta liikkumalla säännöllisesti. 

– Tällä hetkellä liikun fustra-opettajani kanssa. Käyn myös kuntosalilla ja joogaan. Keväisin ja kesäisin harrastan juoksua. Lisäksi venyttelen joka ilta vartin ajan. Se laittaa nesteet liikkeelle ja pitää kropan notkeana, Kukkohovi vinkkaa.

Koko Suomi leipoo syksyllä MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme