Mainos
Mainos

Anne Kukkohovin kosmetiikkasarja löi läpi Jenkeissä: "Sinne pitäisi tehdä nyt muutama matka"

Anne Kukkohovin kosmetiikkabrändi matkaa kohti kansainvälistä menestystä. Nyt brändi on lyönyt läpi Jenkeissä.

Koko Suomi leipoo -ohjelman juontaja ja entinen malli Anne Kukkohovi viettää kiireistä syksyä. Töitä riittää paljon Suomessa ja nyt myös erityisesti kansainvälisesti, sillä Kukkohovin ekokosmetiikkabrändi Supermood on alkanut menestyä vahvasti ulkomaillakin. Kukkohovi kertoo, että seuraavaksi yritys suuntaa Amerikan markkinoille. 

– Kosmetiikkasarja on breikannut isosti maailmalla. Nyt pitäisikin tehdä Amerikkaan syksyn ja talven aikana muutama matka tämän asian tiimoilta. Se on tosi ihanaa ja todella kiva juttu, mutta se vaatii tietysti hirveän paljon töitä. 

Kukkohovin mukaan hänet haluttaisiin mahdollisesti laittaa Yhdysvalloissa myös eräänlaiseen tv-kouluun. 

– Minua jännittää ihan hirveästi se! Haluan olla vain oma itseni, enkä mikään fantastinen ja ihmeellinen ihminen. Mutta kyllähän sinne menemistä pitää ainakin harkita. 

Kiireisestä arjesta huolimatta Kukkohovi kertoo rakastavansa syksyä erityisen paljon. Hänen mielestään marraskuun pimeys on jollain tavalla taianomaista aikaa sekä tavallaan uuden alku. 

Koko Suomi leipoo MTV3-kanavalla kello 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme