Mainos
Mainos

Japanin lippu perinnekakussa ei auennut tuomareille – Kisasta pudonnut Sanna: "Olisin pystynyt parempaan"

Koko Suomi leipoo -ohjelman toisessa jaksossa pudonnut Sanna on harmissaan tippumisestaan.

Koko Suomi leipoo -ohjelman kolmas kausi on lähtenyt käyntiin herkullisissa tunnelmissa. Toisessa jaksossa oltiin haastavien perinneleivonnaisten parissa.

Tekniikkatehtävässä kilpailijoiden piti leipoa pullapitko käyttäen neljän letin letitystekniikkaa. Tehtävä oli vaikea ja vain muutamat onnistuivat letityksessä erinomaisesti.

Kilpailun taidonnäytetehtävä -osiossa, kilpailijoiden piti leipoa perinteikäs kermakakku, tuoden siihen mukaan modernin käänteen.

Toisesta jaksosta kilpailusta tippui Sanna. Nainen leipoi kilpailussa rommisiirapilla kostutetun kohottamattoman kakkupohjan, jossa oli vaniljakermaa. Kakun sisällä oli kokonaisia mansikoita, jotka leikatessaan muodostaisivat vaikutelman Japanin lipusta. Tuomarit kokivat, että Sannan visio lipuista ei tullut selville.

Tuomarit olisivat toivoneet hieman enemmän omaperäisyyttä Sannan leivonnaisissa.

– Tiesin tämän. Harmittaa ja olisin pystynyt parempaan. Olen tuomareiden kanssa täysin samaa mieltä, siitä että puuttui se jokin juttu. Se oli siinä, Sanna kertoo tuntemuksensa kilpailun päätyttyä.

Katso Sannan reaktiot tiputuksesta videolta!

Koko Suomi leipoo MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 20.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme