Mainos
Mainos

Koko Suomi leipoo -juontaja Anne Kukkohovi: Tämä on leipomisessa tärkeintä

Torstaina 18.9. MTV3-kanavalla starttaavan Koko Suomi leipoo -ohjelman hurmaava juontaja, Anne Kukkohovi kertoo oppineensa paljon ohjelman kuvauksissa.

Anne Kukkohovi kertoo oppineensa, että kaksi asiaa on yli muiden, kun kyse on leipomisesta. Juontaja aikoo itse panostaa jatkossa leipoessaan entistä enemmän sekä raaka-aineiden mittaamiseen että niiden laadukkuuteen.

Mittaaminen ja raaka-aineiden laadukkuus kunniaan

Kukkohovi on oppinut sen, että kaikkein tärkeintä leipomisessa on se, että eri raaka-aineet mitataan tarkkaan ohjeen mukaan. Jos reseptiä ei noudata ja raaka-aineet mittasuhteet heittävät kuperkeikkaa, epäonnistuvat leivonnaiset helposti.

– Leipomisessa mittaaminen on tärkeintä, Kukkohovi toteaa.

Myös raaka-aineiden laadukkuuteen on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota. Huonoista raaka-aineista syntyy harvoin hyvä lopputulos.

– Itse en ole aina valinnut raaka-aineita niin tarkkaan ja lopputulos ei ole ollut niin hyvä. Sen olen oppinut kuvauksissa, että sillä on kyllä merkitystä, kuinka laadukkaita raaka-aineet ovat, Kukkohovi kertoo.

Koko Suomi leipoo -ohjelman toinen tuotantokausi nähdään MTV3-kanavalla torstaisin 18.9. alkaen klo 20.05.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme