Mainos
Mainos

Koko Suomi leipoo -kilpailun voittaja selviää tänään! Tässä on finaalikolmikko

Koko Suomi leipoo -ohjelman viimeisessä jaksossa selviää kilpailun voittaja. 

Koko Suomi leipoo -ohjelman on tulossa päätökseensä ja ratkaisun hetket ovat käsillä. Leivontakilpailun finaalissa toisistaan ottavat mittaa kolme jäljellä olevaa kilpailijaa: JaanaLaura ja Emmi. Jauhot pöllyävät ja uunit sekä tunteet kuumenevat, kun on aika selvittää kuka heistä kolmesta on Suomen taitavin kotileipuri. 

Alla kertaus kolmesta finalistista, kuka on sinun suosikkisi?

Jaana

34-vuotias hyvinkääläinen Jaana on todellinen koristelutaitaja! Vuonna 2016 hän voitti kakunkoristelun Suomen mestaruuden upealla teoksellaan Suomineito puolukassa. Tällä hetkellä kotona kahden lapsen kanssa viihtyvä estenomi ja kosmetologi pitää omia leivontahetkiään terapeuttisina, mutta myös lapset saavat mieluusti osallistua tekemiseen. 

Emmi

Suomalaisuus, perinteet, puhtaat maut ja laadukkaat raaka-aineet. Siinä ovat koisjärveläisen 31-vuotiaan Emmin tärkeimmät ohjenuorat leipomiseen. Munat tulevat omilta kanoilta ja pihassa odottaa 14 huskya aina valmiina lenkkiin tai valjakon eteen. Leipomisvietti Emmiin on valahtanut itäsuomalaisilta juurilta ja elämää ohjaa ajatus siitä, että kaikki tehdään itse, mitä voi. 

Laura

34-vuotias klaukkalalainen Laura on taitelija monella alalla. Alakoulun luokanopettajana ja kuvataidekoulun opettajana työskentelevä kahden pojan äiti harrastaa askartelua, käsitöitä, taidegrafiikka ja keramiikkatöitä. Taiteellisuus näkyy myös Lauran leipomuksissa. Luomisen vimma pääsee irti keittiössä ja kakutkin maalataan pikkutarkasti siveltimellä.  

Koko Suomi leipoo -finaali MTV3-kanavalla keskiviikkona 29.11. klo 20.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme