Mainos
Mainos

Koko Suomi leipoo -ohjelman Anne Kukkohovi: Lähdin mukaan samalta istumalta

Anne Kukkohovin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, kun häntä pyydettiin toistamiseen mukaan Koko Suomi leipoo -ohjelmaan juontajan roolissa.

Juontaja Anne Kukkohovi luotsaa MTV3-kanavalla torstaina 18.9. starttaavaa Koko Suomi leipoo -sarjaa. Kukkohovi on enemmän kuin innoissaan pestistään, ja hän tiesi heti haluavansa juontaa sarjan toisen tuotantokauden.

– Minun täytyi vain hoitaa aikatauluni siihen kuntoon, että pystyin keskittymään tähän, Kukkohovi hymyilee.

Ohjelman ensimmäisestä kaudesta jäi Kukkohovin mieleen vain hyviä muistoja. Etenkin leivonnaisten estetiikka miellytti juontajan silmää.

– Lähdin mukaan todella hyvällä mielellä, sillä viime kaudesta jäi todella hyvä fiilis: sekä tekemisestä että lopputuloksesta. Se oli minun mielestäni todella kaunis ja hyvä ohjelma, Kukkohovi toteaa.

Mitä juontaja tältä kaudelta odottaa kaikkein eniten?

– Ensimmäisellä kaudella fantasiakakku oli niin hillitön, että fantasiakakkuja minä odotan tällekin kaudelle! Niitä on ensinnäkin aivan ihana maistaa, mutta myöskin katsella, Kukkohovi nauraa.

Koko Suomi leipoo toinen tuotantokausi nähdään MTV3-kanavalla 18.9.2014 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme