Mainos
Mainos

Koko Suomi leipoo -tuomari: Näin reseptejä testataan ennen kilpailua

Torstaina 18.9. MTV3-kanavalla starttaavaa Koko Suomi leipoo -sarjaa tuomaroiva Mika Parviainen paljastaa, kuinka ohjelman reseptit todetaan hyviksi, ennen kuin kilpailijat pääsevät leipomaan.

Koko Suomi leipoo -tuomari Mika Parviainen kertoo, että ammattilainen toteuttaa kaikki ohjelman reseptit huolellisesti ennen kuin kamerat käynnistyvät.

– Leivontakoordinaattorimme on tehnyt niistä täydelliset versiot ja reseptit on kaikki todettu hyviksi, Parviainen kertoo.

Reseptiin tulee voida luottaa

Parviainen painottaa, että on äärimmäisen tärkeää, että reseptiin voi luottaa. Raaka-aineiden mittaaminen on tärkeässä osassa leivonnassa ja siksi kilpailijoiden ei tule joutua miettimään sitä, että toimiiko resepti parhaalla mahdollisella tavalla.

– Se on todella tärkeää, että kun kilpailijat alkavat noudattamaan reseptejä, heillä on niihin luottamus. On tärkeää tietää, että niissä voi onnistua täydellisesti, Parviainen toteaa.

Tuomari vinkkaa, että myös kotileipureiden olisi hyvä testailla reseptejä ennen kuin tarjottavia valmistetaan paineiden alla tärkeille vieraille. Joskun hyvältä vaikuttava resepti ei vastaa leipurin omia toiveita lainkaan, vaikka tuote näyttäisi reseptin kuvassa hyvältä.

– Reseptejä kannattaa aina kokeilla etukäteen. On tärkeää tietää, että onko resepti todella hyvä versio tuotteesta, joka on tarkoitus leipoa.

Koko Suomi leipoo -sarjan toinen tuotantokausi nähdään MTV3-kanavalla 18.9.2014 alkaen klo 20.05.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme