Mainos
Mainos

Koko Suomi leipoo -voittaja: Tämä oli kilpailussa haastavinta

Suomen parhaan kotileipurin tittelin napannut Liisa Westerberg vieraili finaalijakson jälkeisenä aamuna Huomenta Suomessa ja kertoi tunnelmistaan.

Koko Suomi leipoo -ohjelman toinen tuotantokausi huipentui torstaina kutkuttavan jännittävään finaalijaksoon, jossa kilpailijat ottivat mittaa toisistaan Masterpiece-kakuilla. Suomen parhaaksi kotileipuriksi kruunattiin lopulta helsinkiläinen perheenäiti Liisa Westerberg. Koska Koko Suomi leipoo -ohjelma kuvattiin jo kesällä, joutuivat kilpailijat pitämään lopputuloksen salassa useamman kuukauden ajan.

– Tietenkin oma perhe tiesi voitosta. On ollut ihan hirveän vaikeaa pitää tämä salassa, olisi tehnyt mieli kertoa kaikille. Nyt tuntuu kuitenkin ihan mahtavalta, kun kaikki tietää ja ei tarvitse enää pelätä möläyttävänsä mitään, Westerberg kertoi perjantaina Huomenta Suomen lähetyksessä.

Westerberg kertoo lukeutuneensa ohjelman tosifaneihin jo ensimmäisellä kaudella.

– Muutama kaveri sanoi, että mikset sä ole tuolla mukana, kun ensimmäinen kausi alkoi. Katsoin sitä itse ja mielestäni se oli niin hyvän mielen ohjelma. Voin sanoa, että olen varmaan ohjelman suurin fani. Ensimmäistä kautta oli ihana katsoa, otin aina kupillisen kahvia ja palan kakkua, Westerberg muistelee.

Voittajan mielestä leivontakilpailussa ehdottomasti haastavinta olivat televisiokamerat. Alkuun kuvaaminen jännitti Liisaa paljon.

– En ole ollut mikään esiintyjä ikinä. Mutta kun samalla sai leipoa, niin se rentoutti todella paljon.

Minkälaisen upean leivonnaisluomuksen voittaja toi mukanaan Huomenta Suomen lähetykseen? Mitkä ovat Liisan suosikkiraaka-aineita? Katso voittajan haastattelu videolta:

Koko Suomi leipoo -ohjelman jaksot löydät MTV Katsomosta

Koko Suomi leipoo -tuomareiden Mastreclass-jaksot torstaina 27.11. ja 4.12. klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme