Mainos
Mainos

Aira Samulinilla hyvä suhde Veikkaukseen – Kolme uskomatonta voittoa

Aira Samulinilla on ollut Veikkasuksen peleissä harvinaisen hyvä tuuri. Veikkauksen alkuaikoina nainen nimittäin onnistui nappaamaan kolme perättäistä voittoa.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä viikolla Lotto-koneen käynnistää Aira Samulin, jolla on pitkä suhde Veikkaukseen. Tanssinopettaja ja yrittäjä muistaa hyvin Veikkauksen alkuajat.

– Silloin, kun Veikkaus tuli 40-luvulla, niin aloin heti veikata, Aira kertoo.

– Ei mennyt montaakaan kertaa, niin minulla oli 12 oikein. Olin ottanut numerot asiantuntijoiden vihjeveikkauksesta, sillä en olisi muuten itse ymmärtänyt mitään, hän jatkaa.

Moni veikkaaja oli Airan tavoin valinnut samat numerot, ja voittopotiksi muodostui tuolloin 30 000 markkaa.

Innostus veikkaamista kohtaan jäi Airalle päälle, ja nainen veikkasikin heti seuraavalla kerralla uudestaan.

– Silloin sain 10 oikein, ja sitä seuraavalla 11!

– Silloin sain vielä suuremman potin, kuin silloin, kuin oli täysosuma. Silloin sain muistaakseni 35 000 markkaa. Ajattelin, että tämähän on helppoa! Se oli aivan uskomatonta.

Kuinka Aira Samulin sitten käytti voittorahansa?

– Vaikka kuinka tykkään pukeutumisesta ja vaatteista, niin ostin niillä rahoilla eteiseen hienon maton, Aira nauraa.

– Minulla oli pitkä eteiskäytävä, ja minun mielestäni se ei ollut kivannäköinen, mutta ajattelin, että tuohon laitan oikein upean maton, niin sitten se on hieno, hän muistelee.

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22:15!  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme