Mainos
Mainos

Eurojackpot toi 726 000 euroa 19-vuotiaalle naiselle – ”Ajokortti, käytetty auto, ehkä uusi ammatti”

Eurojackpotin 5+1-tulos toi 726 000 euron voiton tamperelaisnaiselle (kierros 11/2016). Hän aikoo hankkia muun muassa auton, mutta sitä ennen pitää ajaa ajokortti.

Eurojackpot tuottaa isoja voittoja myös päävoittoluokan alapuolella. Sen sai kokea nuori tamperelaisnainen, kun hän voitti viisi ja yksi tähtinumero oikein -tuloksellaan 726 000 euroa maaliskuun puolivälissä.

– Onhan se työttömälle nuorelle ihmiselle ihan mahdottoman iso raha. Elämä muuttuu nyt monella tavalla, voittaja puhaltelee kertoessaan tunnelmistaan voittajakahveilla Veikkauksessa.

Voittajan poikaystävällä on tapana pelata Eurojackpotia, voittajalla itsellään ei kovinkaan usein.

– Poikaystävä innosti, että pelaa nyt! Päätin sitten laittaa kerralla 10 riviä. Ne tulivat valmiiksi arvottuina, ja kahdeksas niistä toi voiton. Tuntui isolta summalta pelata kerralla 20 eurolla. Että meneekö tässä nyt makaronin syönniksi, mutta pelaan kyllä aika harvoin.

Voitto selvisi myöhään perjantaina tehtävää arvontaa seuraavana maanantaina. Pariskunta pitkitti jännitystä tarkoituksella, mutta uutisista oli kyllä kuultu Tampereelle osuneesta voitosta.

– Ensin omalla sivulla olevassa pelien listauksessa ei näyttänyt olevan voittoa, mutta kun klikkasin painiketta ”vain voitot”, iso voitto tuli näkyviin, kertaa pariskunta huumaavaa hetkeä, joka muutti maanantain todelliseksi juhlapäiväksi.

Ensimmäinen talo, ensimmäinen auto, ensimmäinen ulkomaanmatka

Suunnitelmissa on rakentaa yhdessä talo. Se on vielä auki, millainen siitä tulee, mutta unelma omasta kodista voi nyt muuttua todeksi. Myös ensimmäinen auto on hankintalistalla.

– Hyundai Coupé. Olen kokeillut, se on hyvä ajaa, kertoo poikaystävä ja toteaa, että käytetty riittää, sellaisen saa alle 10 000 eurolla.

Itse voittaja saa ajaa ajokortin ennen kuin pääsee testailemaan ajo-ominaisuuksia.

Nuoren parin kokemus työnhausta on karua kuultavaa. Etsintä ei ole tuottanut tulosta, eivätkä kokemukset vuokratyöstä ole aivan sitä, mitä elämältä on odottanut.

– Nyt voin harkita alan valintaa uudestaan. Voisin opiskella uuden ammatin. Eihän sitä silloin 15-vuotiaana tiennyt, mikä on se omin ala, kertoo voittaja.

Matkailun avartavaa vaikutusta nuoripari aikoo testata Aasiaan suuntautuvalla ensimmäisellä ulkomaanmatkalla. Sitä ennen on määrä käydä Levillä laskettelemassa ja ystäviä tapaamassa.

– Nyt ei tarvitse majoittua ahtaasti kaverikämppiin, vaan voi ottaa oman huoneen.

Hupsuin voiton avulla toteutettava unelma on benji-hyppy.

– Halusin hypätä sellaisen festareilla, mutta hinta yllätti. Nyt ei ole siitä kiinni, kertoo voittaja.

Muuten voittaja pyrkii pitämään jalat maassa. Rahaa pitää jäädä säästöön ja sijoitettavaksikin. Harkinnassa on ainakin sijoitusasunnon ostaminen.

– Onhan tämä aikamoinen elämänmuutos työttömille nuorille. En olisi ikinä uskonut, että tämä on edes mahdollista, pohdiskelee voittaja.

Veikkauksen julkaisemia haastatteluja tehdään vain voittajien luvalla ja ne julkaistaan voittajien hyväksymässä muodossa. Voittaminen arvontapeleissä perustuu yksinomaan sattumaan. 

Lähde: Veikkaus

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme