Mainos
Mainos

Eurojackpotin jättipotin voittaneet tamperelaiset aikovat jatkaa töissä – uusia autojakaan ei osteta: "Tampereella ei sovi leveillä"

Suomeen tuli pitkäperjantaina maan kaikkien aikojen suurin rahapelivoitto, noin 87 miljoonaa euroa. Ennätyksellinen Eurojackpot-voitto meni ennakkotiedoista poiketen kolmen hengen porukalle, Veikkaus tiedottaa.

Kukin voittoporukan jäsen tienasi noin 29 miljoonaa euroa. Voiton he saavat tililleen noin kolme viikkoa arvonnan jälkeen. Tampereella asuva porukka kertoo pelaavansa Eurojackpotia säännöllisesti – ja aina yhdellä rivillä.

– Nyt se on ainakin todistettu, että voi voittaa päävoiton yhdellä rivillä, yksi porukan jäsenistä totesi Veikkauksen voittajakahveilla.

Voitto selvisi lauantaiaamuna

Perjantain ja lauantain välisenä yönä yksi porukan jäsenistä lähetti tositetta hallussaan pitävälle porukan jäsenelle viestin, jossa kehotti tarkistamaan numerot kuultuaan voiton tulleen Suomeen.

– En kuitenkaan viitsinyt siinä yöllä ruveta tarkistamaan, vaan menin nukkumaan, tositetta hallussaan pitänyt porukan jäsen kertoo.

Aamulla sama porukan jäsen soitti taas ja kehotti tarkistamaan numerot, sillä voittopeli oli kuulemma pelattu Lielahden K-citymarketissa Tampereella.

– Silloin aloin tarkistaa numeroita, ja aluksi näytti siltä, että yksi numero oli väärin. Kun tarkistin uudelleen kupongin, tajusin, että kaikki oli oikein!

Reilun tunnin päästä myös kolmas porukan jäsen sai tiedon voitosta.

"Olen nukkunut kuin lapsi"

Yleensä suurvoittajat kärsivät ainakin ensimmäisenä yönä pahemman laatuisesta unettomuudesta. Tämä porukka ei ollut tyypillinen tapaus.

– Olen nukkunut kuin lapsi voitosta asti! Kaikki rahahuolet ovat poissa. Olen ollut helpottunut ja onnellinen, yksi voittajista kertoo.

Porukan 87 miljoonan euron arvoista voittotositetta säilytettiin keittiön astiakaapissa ja sille oli varattu vahtivuorot niin, että asunto ei ollut hetkeäkään tyhjillään.

Osa voittajista meni kaikesta huolimatta normaalisti töihin tiistaina.

– En edes miettinyt voittoa koko työpäivän aikana. Se on niin valtava summa, että ei sitä voi oikein käsittää, yksi porukan jäsenistä kertoo.

Voittajat aikovat jatkaa töissä voiton jälkeenkin, kertoo Veikkaus.

– Pysyy arkirutiinit kunnossa, yksi voittajista toteaa.

"Tampereella ei sovi leveillä"

Voittajat aikovat harkita rauhassa, miten sijoittavat rahojaan. Ainakin asuntosijoittaminen on käynyt mielessä, mutta uutta autoa kukaan ei ole ostamassa.

– Tampereella ei oikein sovi leveillä. Sellaista ei katsota hyvällä, yksi voittajista sanoo.

Voittajat ovat seuranneet sivusta, kuinka Tampereella kohistaan mahdollisesta voittajasta.

– Monet ovat pohtineet, että voittikohan joku tuttu. Olen vain myötäillyt puheita, yksi voittajista myhäilee.

Lähde: Veikkaus

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme