Mainos
Mainos

Golfaaja Minea Blomqvist: Lottoa jännittettiin lapsena isovanhemmilla yökylässä

Lottokoneen tällä viikolla käynnistävä golfari Minea Blomqvist kertoo nuoruudessaan jännittäneensä Lottoa isovanhempien luona yökylässä.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä viikolla Lotto-lähetyksen vieraana nähdään golfinpelaaja Minea Blomqvist. Jaksossa esitellään myös Espoon Golfseuran junioritoimintaa, jossa Mineakin aloitti aikanaan golfharrastuksen. 

Lottokoneen käynnistävä golffari kertoo itsekin lottoavansa satunnaisesti. 

– Yritän laittaa Loton, jos on oikein iso potti kyseessä. Elän ainakin hengessä mukana, kun käly ainakin joka lauantaina speksaa, mitä voittorahoilla voisi tehdä, hän sanoo. 

Hän paljastaa myös itse miettineensä mitä voitolla tekisi. 

– Jatkaisin golfissa huipulle pyrkimistä ilman huolta rahasta, satsaisin kaikkeni siihen hommaan. Unelmatalon varmaan rakennuttaisin, missä olisi upea oma treenisali ja hieno saunaosasta. Sinne jacuzzin päällä lasi-ikkuna, mistä voisi katsoa tähtiä taivaalla. Ja saisin auttaa ja tukea apua tarvitsevia lapsia, hän miettii. 

Naiselta löytyy myös Lottoon liittyviä muistoja lapsuudestaan. 

– Isovanhemmilla yökylässä Lotto-arvonta aina katsottiin ja sain tarkistaa numerot kupongista, hän paljastaa. 

Lotto MTV3-kanavalla lauantaina klo 22.15.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme