Mainos
Mainos

Houkuttaako jättipotti? Lottoa tähtien onnennumeroilla

Lotossa arvotaan tänä viikonloppuna jättipotti. Jos epäilet omaa arpaonneasi, valitse lottorivi suosikkikuuluisuutesi mukaan: tähdet paljastivat MTV.fille omat onnennumeronsa. 

Laulaja Diandra: – Yhdeksän. Jos lottoaisin, laittaisin riviin varmasti ainakin ykkösen, yhdeksän ja ehkä 17. Ysi tulee siitä, että osallistuin pienenä Stara-laulukilpailuun ja olin yhdeksän, kun voitin sen. Sen jälkeen otin sen onnennumerokseni, 

Huippukokki Stefan Richter: – 2, 7, 22, 24, 46, 41. Olen syntynyt toinen heinäkuuta, äitini on syntynyt 22. päivä ja ensimmäinen tyttöystäväni – saksalainen Maryann – on syntynyt 24. päivä. Äitini on syntynyt vuonna -46 ja isäni vuonna -41.

Rap-artisti Mikael Gabriel: – 7, 17 ja 39. Numerot ovat pelinumeroitani jalkapallossa ja salibandyssä.

Uimari Hanna-Maria Seppälä: – 13. Se on syntymäpäiväni.

Minttu-kirjojen kirjoittaja Maikki Harjanne: – 29, joka on toistunut elämässäni useaan otteeseen. Ensimmäisen lapsen rannekkeessa oli 29, erosin 29 vuotiaana ja lankapuhelinnumeroni alkoi aikoinaan numeroilla 29.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö. Tällä viikolla vieraana nähdään Suomen Icehearts ry:n toiminnanjohtaja Ville Turkka.

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22.15.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme