Mainos
Mainos

Kaksi miljoonavoittoa napannut suomalaismies tekee edelleen kahta työtä: "Hälventää ihmisten epäilyjä"

Voiko onni potkaista kahta kertaa? Ilmeisesti. Sen todistaa mies, joka on pokannut miljoonavoiton peräti kaksi kertaa.

Moni suomalainen haaveilee rahapelivoitoista, mutta kerran voitettuaan tuntuu epätodennäköiseltä, että suuri voitto osuisi kohdalle uudelleen. Aiemmin on tosin uutisoitu onnekkaasta pohjoispohjalaisesta miehestä, joka voitti Viking Lotossa täysosuman peräti kolmesti. Kyseessä oli aina porukkavoitto, joten voittosummat jäivät yhteensä "vain" noin 260 000 euroon. Mutta voiko miljoonapotin todella voittaa useamman kerran? 

Veikkauksesta kerrotaan, että voittajakahveille saapui mies, joka on voittanut miljoonavoiton sekä Lotosta että Jokerista.

Onnekas mies voitti viimeisimmän miljoonavoittonsa porukkapelissä tämän vuoden kierroksella 33. Kaikki seitsemän Keskiviikko-Jokerin numeroa menivät oikein, jonka lisäksi porukka oli valinnut peliin Tuplauksen – ja rivin viimeinen numero meni oikein. Miljoonan euron voittopotti tuplaantuikin.

Miehen edellinen päävoitto Lotosta tuli joitakin vuosia sitten, silloinkin porukkapelissä. Miehen osuus voitosta oli reilut miljoona euroa. Myös tämänkertaisen jokerivoiton taustalla oli sama porukka, jonka jäsenillä oli erisuuruisia osuuksia pelistä. Miehen 1,1 miljoonan euron voitto-osuus oli porukan suurin.

Porukan vetäjänä toimiva mies pelasi voittopelin joensuulaisella Shellillä. Mies säilytti kahden miljoonan euron arvoista voittotositetta työhuoneen lukitussa kaapissa.

Tuplavoittajan kaksi työtä

Moni lopettaisi työnteon siihen paikkaan voitosta kuultuaan, mutta kahdesta miljoonavoitostaan huolimatta mies tekee edelleen kahta työtä. Voittaja pyörittää omaa yritystään sekä käy palkkatöissä.

– Olen pysynyt lottovoiton jälkeen töissä ja aion pysyäkin. Viihdyn töissä ja toisaalta se hälventää muiden ihmisten epäilyjä voitosta, jo toistamiseen voittajakahveilla vieraileva mies kertoi Veikkauksen haastattelussa. Medialle mies ei aio antaa haastatteluja.

Uuden voiton myötä voittaja on kuitenkin kaavaillut hellittävänsä työnteon suhteen hetkeksi.

Rahat sijoituksiin ja velat pois

Tyypilliseen suomalaiseen tapaan ei tämäkään lottovoittaja ole lähtenyt pröystäilemään tai tehnyt suuria elämänmuutoksia. Ensimmäisen voiton rahoilla hän on maksanut velkojaan pois, sijoittanut yritykseensä ja ostanut osakkeita.

– Nyt voi olla, että rakennan tällä voitolla uuden talon, voittaja suunnittelee.

Voittaja aikoo myös edelleen sijoittaa rahaa yritykseensä sekä ostaa lisää osakkeita.

– Voitto on turva tulevaisuuteen. Toivon, että minulla on rahaa vielä eläkepäivilläkin, eikä sitä ole tullut hassattua.

Sijoittamisesta voittaja kiinnostui vasta ensimmäisen voittonsa jälkeen. Mies kertoo, että myös pankissa kohtelu muuttui erilaiseksi, kun hänestä tuli lottovoittaja.

– Olivat he kyllä ihan aidostikin tyytyväisiä, koska olin ollut aiemmin velkainen yrittäjä, voittaja kertoo.

Yöunet parantuneet voittojen jälkeen

Voittaja myöntää, että elämä on muuttunut. Miten miljonäärin elämä poikkeaa entisestä?

– Olen ostanut, mitä olen halunnut. Olen kuitenkin yrittänyt pitää jalat maassa, enkä ole ostanut mitään turhaa. Yöuneni ovat parantuneet huomattavasti voiton jälkeen, kun ei ole tarvinnut murehtia enää veloista. Voitto on tuonut turvallisuutta.

Kertarysäyksellä saatu suuri summa rahaa voi muuttaa elämää myös negatiivisesti, mutta tuplavoittaja kertoo, että lottovoitolla on ollut enemmän positiivisia vaikutuksia.

– Ei varjopuolia ole paljoa ollut, mutta epäilyjä ylimääräisestä rahasta on tullut lähipiiristä.

Uusi miljoonavoittokaan ei tullut lottovoittajalle täytenä yllätyksenä. Kutina voitosta oli jo ollut aiemmin.

– Minulla oli ennen ensimmäistä voittoa tunne, että voitan vielä joskus Lotossa. Sen voiton jälkeenkin minulla oli vahva tunne, että voitan vielä uudestaan, hän myhäilee.

Lähde: Veikkaus 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme