Mainos
Mainos

Kilpasoutaja maksaisi lottovoitoilla velat takaisin vanhemmilleen

21-vuotiaalla kilpasoutaja Joel Naukkarisella ei ole vakionumeroita, mutta jos olisi, olisi yksi niistä hänen pelinumeronsa jalkapallossa.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3 000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö. Tällä viikolla vieraana nähdään kilpasoutajat Antti Kilpeläinen ja Joel Naukkarinen. He pääsevät käynnistämään lauantaina lottokoneen ja jakamaan 1,3 miljoonan lottopotin jollekin onnekkaalle.

– Onhan tämä melkoinen kunnia. Tällaista tilaisuutta ei varmasti toisten tule, sanoo Joel Naukkarinen, 21-vuotias kilpasoutaja ja lääketieteen opiskelija Itä-Suomen yliopistosta.

Mikäli lottovoitto sattuisi hänen kohdalleen, käyttäisi nuori mies rahat hyvään tarkoitukseen.

– Ihan ensimmäiseksi maksaisin vanhemmilleni takaisin kaiken, mitä olen joutunut heiltä lainaamaan. Urheilun ja opiskelun yhteensovittaminen ei ole aina taloudellisesti helppoa. Ilman vanhempieni apua tämä ei olisi mahdollista. Tavoitteenani on soudun olympiakulta. Lottovoitto auttaisi kummasti tämän tavoitteen saavuttamisessa. Sen avulla voisin keskittyä täysillä urheiluun, Naukkarinen sanoo.

Hän myöntää, että ei ole koskaan ollut kova lottoamaan, vaikka lapsuudessa seurasikin isänsä lottoamista. Välillä lottokärpänen kuitenkin puraisee häneenkin.

– Lottoan yleensä silloin, kun jaossa on jättipotti. Joskus saattaa tulla myös sellainen tunne, että nyt voisi olla mahdollisuudet voittoon. Silloin ostan kupongin. Vielä jättipotti ei ole osunut kohdalleni, mutta joitakin pienempiä voittoja on tullut.

Naukkarisella ei ole onnennumeroita, mutta jos olisi, yksi niistä olisi numero 11.

– Se on pelinumeroni jalkapallossa. Minulla on vahva tunne, että se voisi olla onnennumeroni, Naukkarinen tuumaa.

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22.15.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme