Mainos
Mainos

Kolme vuotta käytössä ollut Loton Tuplaus poistuu – tätä tilalle

Tuplaus poistuu tammikuussa 2018. Tilalle tulee Vikinglotosta tuttu Plus-pelitapa.

Vuodesta 2014 Lotossa mukana ollut Tuplaus poistuu tammikuussa 2018. Tilalle tulee Vikinglotosta tuttu Plus-pelitapa. Se on ollut käytössä Vikinglotossa toukokuusta lähtien.

Uudistus vaikuttaa sellaisiin Loton kesto- ja tilauspeleihin, joissa on mukana Tuplaus. Tuplausta ei voi pelata kestopelin yhteydessä niin, että tuplattuja rivejä osallistuisi uudistuksen jälkeisiin arvontoihin. Kierroksesta 46/2017 alkaen eli lauantain 11.11. arvonnan jälkeen Loton kymmenen viikon kestopeleihin ei enää voi valita mukaan Tuplausta. Uudistuksen lähestyessä Tuplausta ei voi enää valita myöskään viiden, kolmen ja kahden viikon kestopeleihin. Jos pelaaja on valinnut Loton viikosta toiseen jatkuvaan tilauspeliin Tuplauksen, tilauspeli jatkuu normaalisti uudistuksen jälkeen, mutta siinä ei ole enää mukana Tuplausta.

– Seuraamme jatkuvasti asiakaspalautteita ja kehitämme Veikkauksen pelejä pelaajien toivomaan suuntaan. Vikinglotossa Plussa on otettu erittäin hyvin vastaan. Asiakastutkimuksen mukaan pelaajat haluavat sen myös Lottoon, joten päätimme ottaa sen käyttöön, kertoo liiketoimintapäällikkö Ville Venojärvi Veikkauksesta.

Kun pelaaja osallistuu plussaan, jokaiselle peliriville arvotaan plusnumero väliltä 1–30. Lauantaisin arvotaan yksi plusnumero. Jos se on sama kuin pelirivin plusnumero, pelaaja saa voiton viisinkertaisena. Tämä ei kuitenkaan koske päävoittoa.

– Loton pelaajat ovat jo pitkään toivoneet, että myös muilla kuin täysosumalla voittaisi suurempia voittoja, Venojärvi sanoo.

Jos pelirivin plusnumero on oikein, mutta rivillä ei ole muuta voittoa, pelaaja voittaa viisi euroa. 

Todennäköisyys sille, että plussan valinnut pelaaja voittaa jonkin voiton, on 1:19. Ilman Plussaa pelaavalla todennäköisyys on 1:50.

Plussattu lottorivi maksaa 1,50 euroa.

Lähde: Veikkaus

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme