Mainos
Mainos

Lastenkirjailija riehaantui lottovoitostaan: Heitin rahat mieheni päälle!

Lottokoneen tällä viikolla käynnistävä kirjailija Maikki Harjanne kertoo villiintyneensä aikoinaan yllättävästä lottovoitostaan.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä viikolla lähetyksen vieraana nähdään Minttu-kirjoistaan tuttu lastenkirjailija Maikki Harjanne.

Lottokoneen lauantaina käynnistävä Harjanne kertoo itsekin lottoavansa puolivakinaisesti. Kirjailija kertoo pelkäävänsä, että voitto napsahtaa hänen numeroillaan – juuri silloin kun hän jättää lottoamatta. Nainen lottoaa nimittäin aina samoilla numeroilla.

– Numerot tulevat minun, miehen ja lasten syntymäpäivistä. Rivissäni on aina mukana myös numero 29, joka on toistunut elämässäni useaan otteeseen.

– Ensimmäisen lapsen rannekkeessa oli 29, erosin 29 vuotiaana ja lankapuhelinnumeroni alkoi aikoinaan numeroilla 29, nainen listaa muutamia.

Hän kertoo myös kerran voittaneensa lotossa – yllättävällä tavalla. Harjanne matkaksi Essoon hakemaan neljä oikein -voittoaan, jonka luuli olevan 40 markkaa.

– Myyjä rupesi kuitenkin latomaan rahoja tiskille, ja lopulta voitto olikin 780 markkaa! Menin kotiin ja mieheni nukkui. Viskasin kaikki rahat hänen päälleen ja huusin, että olemme lottovoittajia, nainen kuvailee nauraen.

Jos voitto napsahtaisi nyt naisen tilille, käyttäisi hän sen läheisiinsä ja kotiinsa.

– Talomme on vanha koulu, joka 101 vuotias ja siinä on aina remontin tarvetta. Tietenkin haluaisin myös auttaa lapsiani, hän summaa. 

Lotto MTV3-kanavalla lauantaina klo 22.15

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme