Mainos
Mainos

Liki 300 000 euroa voittanut heinolalaismies kertoi voitosta lapsilleen aprillipäivänä: "En tiedä, uskovatko he vieläkään"

Heinolalaismies pääsi jekuttamaan lapsiaan aprillipäivän kynnyksellä osuneen voiton avulla.

Heinolalaismies sai yllättyä positiivisesti Viking Lotto -voittonsa suuruudesta maaliskuun lopussa. Mies sai nimittäin huomata olevansa yksi henkilö kymmenen hengen porukasta, joka voitti Viking Lotosta lähes kolme miljoonaa euroa viime viikolla. Tieto voitosta varmistui juuri sopivasti aprillipäivän kynnyksellä. Mies ei jättänytkään hyvää pilailumahdollisuutta väliin!

Joka viikko Viking Lottoa pelaava mies osti maaliskuun viimeisellä viikolla R-kioski Heinola Torista pelin, johon kuului yksi osuus Viking Loton valmisporukkapelistä. 

Koska miehellä ei ole tapana katsoa Viking Loton tv-arvontalähetyksiä, keskiviikkoilta sujui rauhallisesti. Torstaiaamuna mies kuitenkin meni tapansa mukaan tarkistuttamaan peliään R-kioskille.

– Myyjä hermostui kovasti ja sanoi, että siellä on isompi voitto. Sain käsityksen, että olisin voittanut 5+1-tuloksella noin 18 800 euroa. Ilahduin, sillä onhan se mukava summa, voittaja kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Voittosumma yllätti ja vei yöunet

Mies matkusti Lahteen Danske Bankiin lunastamaan voittoaan. Lunastaminen ei kuitenkaan onnistunut, sillä vain alle 150 000 euron veikkausvoitot voi lunastaa Danske Bankista. Tätä suuremmat voitot tulee lunastaa Veikkauksen suurvoittajien palvelupisteestä Vantaalta.

Heinolalaismiehelle oli nimittäin osunut 18 800 euron sijaan noin 297 000 euron voitto. Asia selvisi voittajalle itselleenkin vihdoin torstai-iltana, kun hän tarkisti vaimonsa kanssa pelinsä numerot. Tarkistettuaan vielä Veikkauksen sivuilta voittoporukkaan kuuluneiden pelien myyntipaikat, asia alkoi olla selvä.

– Nukuin aika huonosti sen torstain ja perjantain välisen yön, mies päivittelee.

Perjantaiaamuna soitettiin vielä varmistuspuhelu Veikkaukselle. Töihin mentiin seuraavana päivänä normaaliin tapaan.

– En siinä päivän aikana juurikaan edes miettinyt voittoa. Ei ollut mikään hyvä päivä töissä. Mutta illalla kyllä sitten juhlistin voittoa, voittaja sanoo.

Kaikkien aikojen aprillipila – joka olikin totta

Koska voiton jälkeisenä lauantaina oli aprillipäivä, pariskunnalla oli täydellinen sauma jekuttaa lapsiaan oikein kunnolla. Tosin tässä tapauksessa aprillipila piti täysin kutinsa.

– Minun teki mieli kertoa heille voitosta jo perjantaina, mutta ajattelin että on pakko odottaa aprillipäivään. Tietenkään he eivät uskoneet, kun muina miehinä soitin heille ja kerroin voittaneeni lähes 300 000 euroa, voittaja naureskelee.

– En tiedä, uskovatko he vieläkään. Tai ehkä sentään nyt jo…

"Kerrostaloelämä ei sovi minulle"

Mies kertoo olevansa tyytyväinen siihen, että voitto jakautui kymmenen hengen porukan kesken. Voittosumma oli hänelle juuri sopiva.

– Sain sen, mitä halusinkin eli omakotitalon, josta olen haaveillut. Kerrostaloelämä ei sovi minulle. Tuntuu, että seinät kaatuvat päälle kerrostalossa, voittaja kertoo.

Myös auto menee vaihtoon. Pariskunta aikoo lähteä ulkomaanreissullekin, mutta kohteesta käydään vielä keskustelua. Mies kun haluaisi Malediiveille, vaimo Budapestiin.

– Budapestiin en kyllä lähde mukaan! Mutta Malediiveille voidaan lähteä, mies naureskelee.

Voitot päässeet yllättämään

Heinolan voittaja ei ole ensimmäinen Viking Lotossa onnenpotkun kokenut, joka on ensin luullut voittaneensa pienemmän summan. Myös viime vuonna Kotkassa pelattu potti osoittautui luultua suuremmaksi.

– Minulle kerrottiin, että on tullut suurempi voitto. Soitin Veikkaukselle ja sain kuulla voittosumman, mutta se meni päässäni sekaisin. Luulin, että olin voittanut 52 000 euroa, todellisuudessa 525 000 euroa voittanut mies kertoi tuolloin.

Summan todellinen suuruus ei selvinnyt voittajalle, sillä hän ei pystynyt tarkistamaan numeroita.

– Minulla on Tiimarin lasit, niin enhän minä niillä mitään näe, voittaja naureskeli.

Lähde: Veikkaus

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme