Mainos
Mainos

Lotto-vieraan voittohaaveet muuttuneet: Ennen havittelin maailmanympärimatkaa

Petri Virtanen olisi tehnyt maailmanympärysmatkan lottovoitolla, kun oli nuorempi, mutta nykyään hän panostaa perheeseen.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä vieraaksi saapuu koripalloilija Petri Virtanen. Lottokoneen lauantaina käynnistävä Virtanen lottoaa lähinnä silloin, kun jaossa on tavallista suurempi potti.

– Onhan se vähän hassua, ihan kuin 1,5 miljoonaa ei olisi tarpeeksi iso summa, Virtanen nauraa.

Hän on onnistunutkin voittamaan pieniä voittoja, mutta ei pidä voittamista kaikkein tärkeimpänä. Hauskinta on jännitys ja haavekuvien maalailu.

– Kun olin nuori, haaveilin tekeväni voitolla maailmanympärysmatkan, mutta nyt en voisi kuvitella, että lähtisin kiertämään kahden muksun kanssa.

– Kyllä siinä sellainen arsenaali hoitajia tarvittaisiin.

Koripallon ansiosta Virtanen on päässyt toteuttamaan nuoruudenhaavettaan pelireissuilla. Haaveet siitä, mihin voitto sijoitettaisiin, ovatkin muuttuneet paljon.

– Ostaisin paremman ja arvokkaamman kodin perheelle ja urheilullisemman käyttöauton itselle. 

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22.15.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme