Mainos
Mainos

Lotto-vieras Milla Paloniemi paljastaa suosikkinumeronsa

Kiroileva siili -sarjakuvan luoja Milla Paloniemi saapuu ensi lauantaina käynnistämään lottokoneen. 

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä viikolla Lotto-lähetyksessä on esittelyvuorossa Suomen Sarjakuvaseura ja vieraana nähdään sarjakuvapiirtäjä ja graafikko Milla Paloniemi. Lottokoneen käynnistävä Paloniemi ei kuitenkaan itse ole koskaan lotonnut.

– Ei ole vain tullut mieleen. En ole oikein pelaaja tai arpajaisihminen. Raaputtaminen on kyllä kivaa, hän kuvailee. 

Nykyään uudistuneessa Lotossa arvotaan seitsemän numeroa, kaksi lisänumeroa sekä Tuplaus-numero. Lottokansan suosikkinumerot ovat Veikkauksen mukaan 9, 3 ja 7. Vaikka Paloniemi ei Lottoa on hänellä suosikkinumeronsa.

– Tykkään numerosta kaksi, koska pari on kiva asia olla olemassa. kolmosta tulee käytettyä eniten näppäimistön kanssa, koska siitä saa muodostetua sydämen, hän kertoo. 

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22:15!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme