Mainos
Mainos

Lotto-vieras: Samat numerot kuponkiin jo vuosikymmeniä

Lotto-arvonnan tällä viikolla käynnistävä Riitta Vienola kertoo, mitä puuhaisi päävoiton osuessa kohdalle.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3 000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö. Lotto-arvonnan käynnistää joka viikko vaihtuva vieras.

Tällä viikolla 11.7. suoritettavassa arvonnassa pallot lähettää matkaa kouluttaja Riitta Vienola Suomen uimataito- ja hengenpelastusliitosta (SUH). Insertissä tutustumme SUH:n toimintaan rantapelastajakurssin muodossa. 

Vienola on itsekin ahkera lottoaja, vaikka suurempia summia ei toistaiseksi olekaan osunut kohdalle. Suunnitelmat voiton varalle on kuitenkin jo valmiina.

– Varmasti jokaisella suomalaisella on mielessään, mitä päävoitolla tekisi. Itse ainakin matkustelisin paljon, sijoittaisin, ostaisin uuden asunnon ja lahjoittaisin osan hyväntekeväisyyteen, Vienola kertoo.

Moni suomalainen luottaa viikoittain vakionumeroihin, joihin liittyy erityisiä tarinoita. Myös Vienolan kuponkeihin päätyvät usein samat numerot.

– Minulla on muutama numero, jotka ovat säilyneet samoina jo parinkymmenen vuoden ajan. Ne ovat esimerkiksi läheisieni syntymäpäiviä ja tärkeitä vuosilukuja.

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin kello 22.15

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme