Mainos
Mainos

Lotto-vieras Teemu Tainio laittaisi pääpotin haisemaan

Entinen huippujalkapalloilija ei jättäisi Loton jättipottia tililleen makaamaan.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö. Tällä viikolla vieraana nähdään entinen jalkapalloilija Teemu Tainio.

Kun Tainio täyttää lottokuponkia, hän miettii itselleen tärkeitä numeroita.

– Yleensä on tullut käytettyä syntymäaikoja, tai sitten vanhojen pelipaitojen numeroita, Tainio kertoo lottorutiineistaan.

Tainio itse ei ole enää kovin aktiivinen lottoaja, mutta menneisyydestä löytyy monia lottomuistoja.

– Porukat olivat kovia lottoamaan, aina katottiin kimpassa tulokset. Joka lauantai kuului samanlainen pettynyt tuhahdus, kun ei osunutkaan kohdalle, Tainio kertoo nauraen.

Jos lottovoitto tipahtaisikin kohdalle, Tainio ei himmailisi turhia. Iso siivu voitosta päätyisi hyväntekeväisyyteen ja myös sukulaiset saisivat osansa.

– Turhaan se siellä tilillä makaisi. Haisemaan vaan!

Vuoden 2015 alussa ammattilaisuransa lopettanut Tainio on sittemmin vaihtanut pallon pienempään, sillä mies on viihtynyt kesällä golf-kentällä. Syksyllä on luvassa töitä pelaajatarkkailun parissa.

– Nyt on kalenteri tietoisesti vähän löysempi. Uran jälkeen on ollut ihan hauskaa, ettei joka hetki ole joku sanomassa, missä pitää olla ja milloin, Tainio kertoo. 

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22.15!


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme