Mainos
Mainos

Lotto-vieras Ville Långilla takuuvarma voittometodi

Sulkapalloilija ostaa aina kaksi riviä: yhden hyvälle ja yhden huonolle päivälle.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan.

Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä viikolla lottokoneen käynnistää Ville Lång, joka yksi suomen menestyneimmistä sulkapalloilijoista. Lång paljastaa lottoavansa toisinaan – aina samalla systeemillä. Hän laittaa kaksi riviä vetämään ja päivän laadusta riippuu, kummalla rivillä voiton pitäisi napsahtaa.

– Teen hyvän päivän rivin ja huonon päivän rivin. Hyvän päivän rivin pitäisi voittaa hyvänä ja huonon päivän rivin huonona päivänä.

Hyvän päivän rivissä on numeroita, jotka ovat Långille merkityksellisiä, vanhoista jalkapallo-pelinumeroista syntymäpäiviin. Mutta myös huonon päivän rivillä on oma logiikkansa.

– Sinne päätyvät numerot, joilla ei ole minulle mitään merkitystä. Esimerkiksi 37 on aika sellainen mitäänsanomaton numero, Lång selittää metodiaan.

– Tämä on pomminvarma, mutta en ole ikinä voittanut sillä mitään.

Jos Lång joskus voittaisi, hän sijoittaisi potista sopivan määrän järkevästi.

– Mutta pitäisin sopivasti myös tuulemaan!

Lotto lauantaina MTV3-kanavalla klo 22:15!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme