Mainos
Mainos

Lottovieras Jussi Chydenius: Olen uhkapeleihin taipuvainen

Lottokoneen tällä viikolla käynnsitävä Jussi Chydenius on mukana pelissä aina, kun on mahdollisuus voittaa jotain.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä viikolla Lotto-koneen käynnistää muusikko Jussi Chydenius.

– Lottoan aina silloin tällöin, ja minulla on tietty vakiorivikin, jota käytän aina silloin kun muistan aktivoida Lotto-tilini, Chydenius kertoo.

– Kyseessä on varmaan aika tyypillinen rivi, joka koostuu syntymäpäivistä ja sen tyyppisistä, mies jatkaa.  

Muusikko kertoo, että hänet on helppo saada innostumaan kaikenlaisista peleistä: jos on mahdollisuus voittaa, on hän mukana.

– Innostuimme kerran keikkabussissa lottoamaan porukalla, kun kyseessä oli isompi potti. Teimme kimpan, ja kaikki laittoivat peliin kympin tai kaksikymppisen. Meitä oli bussissa kuitenkin kymmenisen ihmistä, joten saimme aika hyvä potti kasaan.

– Eihän me siitä mitään tietystikään voitettu, mutta tuollaiset on aina hauskoja juttuja, kun päästään porukka jännäämään, että tuleeko mitään.

Chydenius veikkaa, että kimppalotosta innostuminen tapahtui tuolloin juuri hänen aloitteestaan.

– Olen vähän tällainen uhkapeleihin taipuvainen, en onneksi kuitenkaan siinä määrin, että se hallitsisi elämää. Mutta aina kun on mahdollisuus pelata jotain, niin olen varmasti mukana, mies nauraa.

– Minulla on Veikkaus-tilikin, ja se on tehnyt uhkapelaamisesta entistä helpompaa, kun kaiken voi tehdä netissä. Onneksi en kuitenkaan ole addiktioherkkä, joten järki pysyy kädessä, eikä tule pistettyä liikaa rahaa peleihin, hän jatkaa.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme