Mainos
Mainos

Lottovieras Tuomas Hoikkala: Lottoa isältä pojalle

Taidekeskus Salmelan toiminnanjohtaja, konsuli Tuomas Hoikkala on perinyt lottoamisen ilon isältään.

Lottoarvonnassa nähdään joka viikko vaihtuva vieras. Hän edustaa jotakin niistä yli 3000 tahosta, joita Veikkauksen tuotoilla tuetaan. Tukea saavat esimerkiksi liikuntajärjestöt ja -seurat, harrastuspaikat, kotimainen teatteri, elokuvat ja musiikki, tieteellinen tutkimus sekä nuorisotyö.

Tällä viikolla Lotto-lähetyksessä vieraillaan taidekeskus Salmelassa ja vieraaksi saapuu taidekeskuksen toiminnanjohtaja, konsuli Tuomas Hoikkala, jonka suhde Lottoon on ollut lapsesta asti hyvin läheinen.

– Isäni on opettanut minut lottoamaan, ja olemme harrastaneet sitä yhdessä positiivisessa voiton jännityksessä samalla tietäen, että lottoamalla on mahdollisuus tehdä yhteistä hyvää, Hoikkala kertoo.

– Ennen kaikkea arvostan Veikkauksen merkitystä valtakunnallisesti: kulttuurin ja urheilun tukijana Veikkaus on yksi ylitse muiden, hän jatkaa.

Hoikkalan perheessä into lottoamiseen on siis periytynyt isältä pojalle.

– Yksi risti kaksi, pennit miljoonaksi -pohjalta, mies nauraa.

Toiminnanjohtaja kertoo, että isoisä vaikuttaa edelleen perheen lottoperinteisiin.

– Pappa on niin kova veikkaamaan, että me annamme hänelle aina rahat, ja hän veikkaa ja tarkastaa lomakkeet minun ja poikani puolesta.

Tuomas Hoikkala, mitä tekisit, jos päävoitto sattuisi osumaan omalle kohdalle?

– Olen sanonut leikkimielisesti, että jos joskus voitan päävoiton, niin haluaisin sinä kesänä laskea kaikki Salmelan vieraat ilmaiseksi sisään. 

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22:15! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme