Mainos
Mainos

Lottovoittajat kirjoittavat Veikkauksen vieraskirjaan terveisensä – tällaisia viestejä sieltä löytyy: "Nyt se on totta ja elämä helpottaa"

Veikkauksen pääkonttorilta löytyy lottovoittajien vieraskirja – siis se, johon voittaja kirjoittaa terveisensä muille

Kun lottovoitto on tarpeeksi suuri, se lunastetaan Veikkauksen pääkonttorilla. Nykyisin se sijaitsee Helsingissä.

Pääkonttorilta löytyy paitsi lottovoittajien kabinetti, myös heidän vieraskirjansa – siis se, johon voittaja kirjoittaa terveisensä muille, myöhemmin omia voittojaan lunastaville lukijoille. 

"Kiitos voitosta, kiitos ikimuistoisesta päivästä. Kiitos pullasta, se oli hyvää". Kirjan sivuille moni on kirjannut kiitollisuutensa. Moni on halunnut kertoa, mistä pelistä on voittonsa saanut. Tuntuu, kuin saisi vilauksen salaisesta klubista, johon vain onnekkaimmat pääsevät. Teksteissä käytetään myös lyhenteitä, kuten EJP. Se merkitsee Eurojackpotia.

Kiitosten keskellä moni kertoo, mitä aikoo rahoilla tehdä. Värikkäissä teksteissä ja piirroksissa vilisevät asunnot ja automerkit, sekä usko siihen, että elämä on nyt pikkuisen helpompaa kuin ennen.

Tältä kirjat näyttävät:

Tällaisia viestejä niistä löytyy:

​​​​​​​

​​​​​​​

***


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme